Archív

Medzinárodné regionálne stretnutie podnikateľov Kovačica – Žilina 2009

Medzinárodné regionálne stretnutie podnikateľov Kovačica – Žilina 2009
 
Kovačická obec a Slovenská obchodná a priemyselná komora R.K. Žilina zo Slovenskej republiky po prvý raz organizujú Medzinárodné regionálne stretnutie podnikateľov Kovačica – Žilina 2009. Stretnutie má umožniť nadväzovanie kontaktov medzi hospodármi zo žilinského regiónu a našimi podnikateľmi .
 
Podujatie sa usporiada v pondelok 11. 05 2009 v kongresovej sieni Podnikateľsko-rekreačného strediska Relax v Kovačici so začiatkom o 18. hodine. Rokovania budú otvoreného tipu a môžu sa ich zúčastniť všetci záujemcovia. Delegáciu podnikateľov zo Slovenska bude viesť riaditeľ Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory zo Žiliny pán Ján Mišura.
 
Medzi hospodármi zo Slovenska vládne veľký záujem o spoluprácu s našou krajinou a okrem tohto stretnutia už v utorok 12. 05. 2009 v Belehrade sa usporiada SRBSKO - SLOVENSKÉ STROJÁRSKE FÓRUM – perspektívny investičný a obchodný partner FORUM OF SRB & SK ENTREPRENEURS & BUSINESSMAN.
 
Fórum bude prebiehať v rámci Veľtrhu techniky od 11.00-13.00 hodiny a dôraz bude kladený na možnosti absorpcie zahraničných investícií a transfer slovenskej strojárenskej technológie do Srbska. Slovenská hospodárska delegácia na veľtrhu v Belehrade od 13.00-18.00 bude mať rokovania aj na národnom stánku SR.
 
Veľtrh techniky je medzinárodný technický a strojársky veľtrh zameraný na elektrotechniku, energetiku, hutníctvo, strojárenstvo, zváranie, spracovanie kovov a povrchovú úpravu, dopravu, zasielateľstvo, stavebníctvo dopravných prostriedkov - lodí, zariadení, telekomunikačnú techniku, kúrenie a ventiláciu, bielu techniku, vzduchotechniku, atď.
Slovenskí podnikatelia v stredu navštívia Nový Sad a 76. Medzinárodný poľnohospodársky veľtrh.

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články