Archív

Úspešný štart kulpínskych volejbalistov

Volejbalisti V.K. Kulpína v pondelok 22. augusta oficiálne odštartovali prípravu na novú sezónu, ktorá sa začína 15. októbra. Celé leto hráči strávili v tréningovom procese (na turnajoch hrávali plážový volejbal), takže sú všetci v dobrej kondícii, čo dokázali to už v prvom zápase. Po letnej prestávke v klube zostali všetci hráči a pribudli aj dvaja noví z V.K. Vojvodiny a do klubu sa ešte vrátili aj dvaja bývalí hráči. Jeden hráč odišiel na výpomoc, takže klub má momentálne registrovaných 26 hráčov prvého mužstva. Do tréningu prvej zostavy sa zapojilo aj 6 najtalentovanejších kadetov z kulpínskej volejbalovej školy. Informuje o tom predseda V.K. Kulpín Todor Radanov. O aktuálnej súťaži o Pohár Vojvodiny uvádza, že kulpínski volejbalisti mali v prvých dvoch kolách súťaže, ako nositelia skupiny, voľno a čakali na víťaza z predchádzajúcich zápasov. Včera večer napokon odohrali prvý zápas. V štvrťfinále Pohára Vojvodiny hosťovali v Báči, kde porazili domáce mužstvo V.K. Partizán maximálnym výsledkom 3 : 0.

 

Foto V.K. Kulpín

 

Foto V.K. Kulpín

 

V.K. Partizán z Báču je skúsený a zohraný tím. Kulpínski volejbalisti však potvrdili, že tak ako minulú sezónu, pokračujú v dobrej hre. Od začiatku zápasu viedli s rozdielom 5-6 bodov a bolo vidieť, že sú lepšie mužstvo. V závere druhého a tretieho setu hrali preto uvoľnenejšie, takže sa úpornému hostiteľovi podarilo priblížiť, no nie aj ohroziť víťazstvo Kulpínčanov. Tréner Boris Relota, tak ako vždy, do hry zapájal všetkých hráčov. Rovnako ako v priateľskom zápase s Vojvodinou, šancu dal aj štrnásťročnému Erikovi Krekovi a o niečo staršiemu Maksimovi Teslićovi, talentovaným kulpínskym chlapcom, ktorí nesklamali. Informuje Todor Radanov.

V.K. Partizán – V.K.Kulpín 0:3 (20:25, 23:25, 22:25).

Za Kulpín hrali: Boris Relota, Stanislav Zima, Maksim Teslić, Erik Kreko, Martin Lakár, Nemanja Petrović, Darko Ćirić , Aleksej Bojkov, Lazar Loboda, Žarko Babić, Svetislav Nedeljković a Nikola Perić.

Najbližší zápas pohárovej súťaže odohrajú Kulpínčania na domácom teréne proti superligovému V.K. Nový Sad. Semifinále Pohára Vojvodiny sa začne o 17:00 hodine a bude sa hrať v kulpínskej školskej sále.

 

kp

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články