Vodič, ktorý utiekol z miesta činu - za mrežami

Vodič, ktorý utiekol z miesta činu - za mrežami
 
Novosadská kriminalistická polícia identifikovala vodiča upodozrievaného, že dňa 9. júla na ceste medzi Báčskym Petrovcom a Silbašom spôsobil dopravnú nehodu v ktorej zahynul Rastislav Pecník (1985) z Báčskeho Petrovca a ťažko zranení boli Janko Makovník (1984) z Báčskeho Petrovca a Ján Cerovský (1989) z Kulpína.
 
Ide o Nenada M. (1978) z Ratkova, ktorý v ten večer riadiac Volkswagen passat subotických poznávacích značiek, narazil do trojice cyklistov a silou nárazu ich odhodil do odvodového jarku a utiekol. Po nešťastí predal svoj auto do automobilového odpadu, takže vozidlo v čase zatknutia upodozrievaného, už bolo rozmontované.
 
Proti Nenadovi M. je podaná trestná prihláška z upodozrievania že spáchal ťažký prečin proti bezpečnosti verejnej dopravy a že neposkytol pomoc osobám zraneným v dopravnom nešťastí.
 
Vozač koji je pobegao sa mesta nesreće - iza rešetaka
 
NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija identifikovala je vozača osumnjičenog da je 9. jula, na putu između Bačkog Petrovca i Silbaša, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo Rastislav Pecnik (1985) iz Bačkog Petrovca, a Janko Makovnik (1984) iz Bačkog Petrovca i Jan Cerovski (1989) iz Kulpina teško su povređeni.
 
Reč je o Nenadu M. (1978) iz Ratkova, koji je te večeri, vozeći "folksvagen pasat" subotičkih registracija, udario trojicu biciklista i odbacio ih u odvodni kanal, a zatim pobegao.
 
On je posle nezgode prodao svoj automobil auto-otpadu, pa je vozilo, u vreme pronalaska osumnjičenog, već bilo rasklopljeno.
 
Protiv Nenada M. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i da nije pružio pomoć licima povređenim u saobraćajnoj nezgodi.

Komentárov  

0 #4 Guest 2011-02-05 11:36
:evil: :evil: :silly: :dry: :whistle: :Pinch:
Nahlásiť administrátorovi
0 #3 Janko makownik 2010-12-22 01:04
aj co podla was ja by mal udelat.a este gu tomu podal zalbu ze 2 roke mu je wela moje mob cislo0637890708
Nahlásiť administrátorovi
0 #2 Guest 2010-12-21 16:48
:woohoo: Neuveritelné
Nahlásiť administrátorovi
0 #1 Janko makovnik povreden. 2010-12-21 10:46
Wozac koji nas je polupao s kolima dobio je 2 godine i to godinu za ubistwo mog najboleg druga i 1 godinu za sakriwane dokaza i sto je pobegao sa lica nesrece i NIJE PRUZIO POMOC.ljudi 2 godine kde to ima samo u owoj usranoj srbiji
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články