Selenča úspešne využíva prostriedky z pokrajinských rozvojových fondov

Selenča úspešne využíva prostriedky z pokrajinských rozvojových fondov
 
Vojvodina aj naďalej bude financovať a podporovať úspešných podnikateľov a podniky prostredníctvom úverov z Rozvojového fondu Vojvodiny a na ten spôsob prispievať k rovnomernému regionálnemu rozvoju Vojvodiny. Povedal to pokrajinský premiér Bojan Pajtić na včerajšej návšteve Selenče. Tiež zdôraznil, že ďakujúc vkladaniu prostriedkov pokrajiny do nevyvinutých obcí, niektoré z nich ako napr. obec Báč sa úspešne vyvíjajú.
 
foto
 
Predseda pokrajinskej vlády Dr. Bojan Pajtić spolu s riaditeľkou Fondu pre rozvoj Vojvodiny Snežanou Repac včera v predpoludňajších hodinách navštívil mraziareň a továreň Zdravo organic v Selenči. Táto návšteva bola organizovaná s cieľom predstaviť jeden z pozitívnych príkladov využívania úverov z Fondu na rozvoj Vojvodiny. Tieto prostriedky Fondu boli správne investované a priniesli aj očakávané výsledky v zmysle ďalšieho rozvoja továrne Zdravo organic ako aj zamestnávania nielen v osade ale aj v Obci Báč. Ďakujúc týmto prostriedkom továreň Zdravo organic si smelo môže zastať po boku továrňam kde sa využívajú najsúčasnejšie technológie nielen mrazenia ale aj spracovania ovocia.
 
foto
 
Vzácneho hosťa a jeho spolupracovníkov uvítal generálny riaditeľ Slovan progresu Juraj Bocka so svojimi spolupracovníkmi a vedúcimi jednotlivých úsekov továrne. O všetkých fázach od výkupu, triedenia, mrazenia a spracúvania ovocia a zeleniny Dr. Pajtića a riaditeľku Fondu podrobne poinformovali vedúci jednotlivých výrobných úsekov továrne.
 
Juraj Berédi - Ďuky

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články