Vicepremiér SR Jozef Mihál navštívil obec Báčsky Petrovec

Vicepremiér SR Jozef Mihál navštívil obec Báčsky Petrovec
 
Báčskopetrovskú obec včera navštívil podpredseda vlády a minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky Jozef Mihál so spolupracovníkmi ako aj štátna tajomníčka Ministerstva práce a sociálnej politiky Snežana Lakićevićová-Stojačićová, pokrajinský premiér Bojan Pajtić, pokrajinský tajomník pre prácu, zamestnávanie a rodovú rovnosť Miroslav Vasin, veľvyslanec Slovenskej republiky v Belehrade Ján Varšo a ďalší.
 
foto
 
Foto www.vojvodina.gov.rs
 
Delegácia Vlády Slovenskej republiky návštevu obce Báčsky Petrovec začala v Hložanoch, kde vzácnych hostí privítal predseda vojvodinskej vlády Bojan Pajtić a predseda báčskopetrovskej obce Vladimír Turan. Prihovoril sa i veľvyslanec Slovenskej republiky v Belehrade J.E Ján Varšo ako aj republikový poslanec Pavel Marčok a poslanec v pokrajinskom parlamente Ján Bohuš. Rozhovory pokračovali v budove Zhromaždenia obce Báčsky Petrovec, na ktorých sa zúčastnila aj štátna tajomníčka Ministerstva práce a sociálnej politiky Snežana Lakićevićová-Stojačićová. V Biznis inkubátore v Báčskom Petrovci, ktorého rekonštrukciu spolufinancovala Vláda SR delegáciu uvítal riaditeľ Branislav Kévenský a v turisticko rekreačnom stredisku akvapark ich o priebehu stavebných prác informoval riaditeľ podniku AquaTerm Invest Ján Brtka. Vysokí hostia zo Slovenska navštívili i Maticu Slovenskú v Srbsku kde sa stretli s predsedníčkou Katarínou Melegovou - Melichovou a kaštieľ v Kulpíne.
 
Podpredseda vlády a minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky Jozef Mihál dnes pobudne v Belehrade, kde bude mať stretnutia vo vláde Srbska.

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články