Ešte 2 dni na podávanie žiadostí o dotácie ÚSŽZ

Ešte 2 dni na podávanie žiadostí o dotácie ÚSŽZ
 
Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí pripravuje v budúcom dotačnom kole zavedenie elektronického podávania žiadostí o dotácie. Z tohto dôvodu je potrebné, aby žiadatelia mali zabezpečené potrebné technické vybavenie (počítač a skener). Preto odporúčame tým žiadateľom, ktorí takéto vybavenie ešte nemajú, podať v dotačnom roku 2012 žiadosť na ich obstaranie. Dovoľujeme si Vás požiadať aj o zverejnenie na stránke ÚSŽZ Vašich kontaktných údajov a o evidenciu majetku doteraz obstaraného z poskytnutých dotácii (napr. PC, fotoaparáty a pod.).
 
Žiadosť o technické vybavenie (počítač a skener) je potrebné zaradiť do podprogramu č. 4.2 - tvorba a udržiavanie informačných platforiem. Technické vybavenie zároveň uľahčí aj budúcu komunikáciu s úradom a ďalšími spolkami.
 
Aktualizácia kontaktov
 
Úrad sa vo svojej činnosti usiluje o poskytovanie aktuálnych informácií z krajanského prostredia. Medzi tieto informácie patria aj kontakty na krajanské spolky, prostredníctvom ktorých vyhľadávajú záujemcovia o spoluprácu zo Slovenska a zo sveta svojich partnerov v prostredí Slovákov žijúcich v zahraničí. Preto si Vás dovoľujeme požiadať aj o aktualizáciu Vašich kontaktných údajov. Veríme, že je to v obojstrannom záujme a prispeje to aj k skvalitneniu našej spolupráce. Vyplňte prosím v Excelli tabuľku resp. Formulár na kontaktné údaje priložený na http://www.uszz.sk/vyzva-krajanom/ a obratom nám ju zašlite späť.
 
Takisto Vás žiadame o písomný súhlas so zverejnením Vašich kontaktných údajov na stránke Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí. Na stránke budú zverejnené nasledujúce údaje: názov spolku, adresa spolku, telefón, fax, e-mail a webová stránka.
 
Evidencia majetku
 
V prípade, že ste boli v minulosti žiadateľom o dotáciu a podávate projekt aj v tomto roku a zatiaľ ste na Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí nezaslali evidenciu) prosím zašlite ju v čo najkratšom čase. Bez tejto evidencie nebude možné Vašim žiadostiam o dotáciu týkajúcim sa technického vybavenia vyhovieť.
 
Zverejnené: 27.02.2012
 
Teritorialny expert Ing. Magdalena Janikova
Urad pre Slovakov zijucich v zahranicí
Radlinskeho 13
817 80 Bratislava 15
Slovenska republika

Komentárov  

0 #1 Boris Rizman 2012-03-05 13:19
TV Patriot ako jediná televízia zrealizovala model mediálneho spojenia obcí, miest a krajov celého Slovenska.Vytvorila priestor aj pre zahraničných SlovákovArchív relácií, živé vysielanie a iné najdete na www.tvpatriot.sk javascript:JOSC_emot icon(":-)"-)
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články