ŠTYRI ROKY www.kulpin.net Česť práci a oddychu pokoj!

ŠTYRI ROKY www.kulpin.net Česť práci a oddychu pokoj!
 
Internetový portál www.kulpin.net je neoficiálna a nezávislá webová stránka spustená 1. mája 2008 z vlastnej iniciatívy, prácou a prostriedkami majiteľov stránky. Po štyroch rokoch evidujeme návštevníkov z 37 krajín, najviac návštev je zo Srbska vyše 3500 mesačne a zo Slovenska vyše 2200. Potom už nasledujú Česko (310), Británia (270), Kanada, Nemecko, Austrália, USA, Rumunsko... Stránku každodenne aktualizujeme príspevkami, ktoré oslovia predovšetkým Slovákov v Srbsku, ale s potešením zverejňujeme aj príspevky, ktoré sú omnoho širšie zamerané.
 
foto
 
Dva roky za sebou túto našu snahu ocenil aj Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí (SR) a poskytol nám finančnú pomoc na technické vybavenie a kúpu internetového priestoru. Zotrvávame aj vďaka tomu, ale predovšetkým vďaka všetkým Vám, ktorý nás podporujete a navštevujete. Sme hlboko vďační početným autorom a ľuďom dobrej vôle, za ochotu zdarma prispieť na portál, či už vlastným textom, fotografiou alebo jednoducho dobrou radou. Všetky doterajšie články sú zoradené podľa dátumu zverejnenia a môžete si ich prečítať otvorením priečinku ARCHÍV - úplne v hornom pravom rohu na titulnej strane. Takýmto spôsobom, aj po rokoch, zostávajú otvorenou knižkou pre všetkých záujemcov a svedectvom doby a udalostí.
 
Píšte nám. V priečinku KONTAKTY nájdete naše adresy. Obsah tak zaslaného e-mailu nebude viditeľný na web stránke. Ak však chcete, aby Váš text mohli prečítať aj návštevníci stránky, môžete pod všetky články písať KOMENTÁRE. Tiež aj pod tento článok: či už pochváliť, poradiť alebo aj kritizovať našu prácu. Nedávno sme otvorili aj Facebook stránku kulpin.net. Označte, že sa vám páči / lajkujte ju/ a aj tam nám potom môžete zasielať svoje príspevky, postrehy, pozvánky...Aj na takýto spôsob môžeme navzájom komunikovať a zároveň dotvárať i internetový portál www.kulpin.net.
 
Vďaka.
 
Katarína a Martin Pucovskovci

Komentárov  

+2 #5 Ano 1 2012-05-07 14:53
Prajem uprimne blahozelanie.
Nahlásiť administrátorovi
+3 #4 Ivan Zafiirovic 2012-05-04 09:01
Gratulujem.
Nahlásiť administrátorovi
+4 #3 GratuláciaViera Benková 2012-05-03 09:49
:-) Strana čo dáva,informuje a nestráni sa ani polemiky a hlasov onakvejších a inakších je tou, ktorá ma prilákala a ktorej verím...Prajem jej dlhovekosť, rôznorodosť, rôznomyšlienkovosť, názorovosť a pravdivosť chvíle, ve´d toľko vo vesmíre i trváme. Len s chuťou i do budúcnosti...viera benková
Nahlásiť administrátorovi
+6 #2 pozdravĽudmila Turčányiová 2012-05-02 00:25
Milá pani Katarína,
gratulujem k výročiu spustenia vašej internetovej stránky. Obdivujem vašu vytrvalosť a snahu robiť niečo pre iných. Do ďalších rokov prajem hlavne trpezlivosť a veľa prispievateľov.
Srdečne vás pozdravujem
Ľudmila Turčányiová
Riečka (Slovensko)
Nahlásiť administrátorovi
+6 #1 pekneano 2012-05-01 17:23
úprimné blahoželanie...
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články