www.kulpin.net - 6 rokov

Snažím sa písať objektívne a nezaujato. Uznám, to nie je ani trochu ľahko, možno je aj nemožné a možno to ani nerobím dobre. Sme ľudia, podliehame citom. Pripúšťam teda, že aj v tomto mojom texte je nemalá dávka subjektívneho. Ale, poďme k veci. Spolu s mojim synom Martinom, ktorý má teraz 22 rokov, tento portál každodenne aktualizujem už 6 rokov. Robíme to z presvedčenia a zdarma. Keď sme ho spustili, on mal iba 16 rokov. Sám urobil dizajn webu a dodnes má na starosti technickú stránku a každodennú aktualizáciu. Najnovšie, urobil aj nový dizajn, ktorým sa snažíme kráčať s dobou a skvalitniť vizuálnu stránku a fotografie. Môžeme to robiť aj vďaka ÚSŽZ, ktorý nám najnovšie schválil projekt kúpy fotoaparátu.

 

www.kulpin.net - 6 rokov

 

Z dňa na deň, každý deň a vždy inak, ja urobím novinársku časť roboty a syn technickú. Tak nám ubehlo 6 rokov. Na portál sme úhrne vložili asi 3.000 textov, teda každý rok sme mohli vydať napríklad 500-stranovú knihu o živote dolnozemských Slovákov. Knihy sme však nevydali, ale všetky zverejnené texty sú archivované a veríme, že aj v bližšej a ďalšej budúcnosti poslúžia mnohým ako svedectvo doby. Samozrejme, ak portál budeme aj ďalej udržiavať a vydržiavať. Nateraz sa nám to darí a nápomocnú ruku nám pred štyrmi rokmi podal aj Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí, ktorý nám doteraz schválil 4 projekty, za ktoré sme úhrne získali 2.500 eur a na tento rok máme prisľúbených 800 eur.

Vďaka patrí Vám všetkým, ktorí nás akokoľvek podporujete, či materiálne, morálne alebo čitateľsky.

O nás viac TU: http://www.kulpin.net/o-nas


Katarína Pucovská

 

Komentárov  

+2 #7 RE: www.kulpin.net - 6 rokovkmotrovci 2014-05-04 01:11
prvo a druhvo gratulujeme a tretje ak mi ani toto neprejde tak vam poslem pismo
Nahlásiť administrátorovi
+2 #6 GratuláciaŽeljko Čapelja 2014-05-02 23:00
Pozdrav z Dobanoviec a dakujeme Vám na všetkom !!!
Nahlásiť administrátorovi
+3 #5 GratuláciaĽudmila Turčányiová 2014-05-02 06:14
Milá pani Katka,
gratulujem vám, ako aj vášmu synovi ! Vyslovujem obdiv nad snahou a trpezlivosťou s akou pracujete už 6 rokov. Prajem veľa chuti a optimizmu do ďalších aktivít.
S pozdravom
Ľudmila Turčányiová
Slovensko
Nahlásiť administrátorovi
+5 #4 Drzim palce!Vlasta Triaskova 2014-05-01 16:02
Mila Katarina a Martin, uz dlho sledujem Vas portal a musim povedat, ze si vzdy najdem na nom zaujimave a aktualne informacie.

Zvlast mi mnoho znamena ked mozem tieto spravy citat vtedy, ked som daleko vo svete. Vtedy mi je tento portal kusok domova, hlavne informacie o udalostiach z mojho kraja a sa mi zda ako keby som bola tam, kde sa to deje.

Dakujem Vam obom a prajem mnoho zdaru v dalsej praci, aby som znovu, ked budem daleko, mohla citat co sa deje doma.

Srdecny pozdrav, Vlasta.
Nahlásiť administrátorovi
+3 #3 RE: www.kulpin.net - 6 rokovPozdrav 2014-05-01 14:51
Aj syna chválime - robí pekné fotografie. Samozrejme musí mať pekné aj z druhej strany objektívu :-) Hriesikovci
Nahlásiť administrátorovi
+3 #2 RE: www.kulpin.net - 6 rokovViera 2014-05-01 14:48
Milí Kulpínnetovci, nie preto že sa mi často dostáva miesto na vašej stránke, ale skôr že ste sa pustili aj do nejakých pálčivo-politických a celebritných, výlučne v tom negatívnom zmysle, nedotknuteľných osôb a problémov, vám gratulujem toto šesťročné výročie! Ste takí mladučkí ale preto smelí a svieži, nech v týchto panenských vodách nachádzate skôr človeka a nie kal!
Viera Benková
Nahlásiť administrátorovi
+4 #1 GratuláciaMyslienka 2014-05-01 12:34
Milý kolektív, želám Vám do ďalších rokov pekné príspevky, vytrvalú tvorivú prácu...Vážim si výsledok, ktorý ste dosiahli z myšlienky, ktorú ste mali.Ste pre mňa skvelí manažéri,ktorí vedia, že bez práce niesu koláče.Moje poďakovanie patrí za našu organizáciu AERD, informovali ste ,šírili naše akcie kvalitne, rýchle a so zanietením, akoby ste na nich boli s nami.Robíte prácu pre ľudí a niet krajšieho pocitu z dobre vykonanej práce, keď vidíte šťastných ľudí.Gratulujem.
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články