Kulpínska kuchárka

REAGOVANIE / Vážení Slováci vo Vojvodine

Školský výbor ZŠ Ľudovít Štúr dodržal procedúru výberu riaditeľky po zákone.

V prílohe Vám zasielame dopis z Národnostnej rady slovenskej národnostnej menšiny kde je podpísaná Anna Tomanová Makanová a kde tvrdí že po doručení zápisnice školskej inšpektorky dá SÚHLAS na voľbu riaditeľky školy.

Prikladáme Vám aj rozhodnutie školskej inšpektorky a jej závery a časť zápisnice školského výboru kde je donesené rozhodnutie o voľbe riaditeľky Ľudmily Berediovej Stupavskej.

Národnostná rada slovenskej národnostnej menšiny po doručení zápisnice mestskej školskej inšpektorky sa rozhodla NEDAŤ SÚHLAS (čo je v kolízií s dokumentom kde tvrdili že súhlas dajú).

Celá dokumentácia bola zaslaná do sekretariátu za Obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice AP Vojvodiny.

Celý proces voľby riaditeľky je obštruovaný a spolitizovaný od Národnostnej rady slovenskej národnostnej menšiny. Podali sme sťažnosť na rozhodnutie sekretariátu za Obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice AP Vojvodiny.

Každý kto chce informácie o zákonitej práce ŠV ZŠ Ľudovit Štúr ma môže osobne alebo emailom kontaktovať. Poskytnem celú dokumentáciu na prezretie.

 

S pozdravom
Branko Predojević

 

REAGOVANIE

REAGOVANIE

REAGOVANIE

Komentárov  

+8 #16 Pokrajinský ombudsmanAndrejka 2015-04-22 00:48
Pokrajinsky mbudsman donutil priznat Annu Tomanovu Makanovu, ze chybila pri vybere direktorki v Kysaci, tu je Makanovej podpis:
ombudsmanapv.org/.../...
Nahlásiť administrátorovi
+29 #15 falšovala aj podpiskeby len to 2014-07-24 12:49
Súčasná riaditeľka falšovala na darovacej zmluve podpis členovi ŠV ZŠ a ten už vypovedal na inšpektoráte a kriminalistickej polícii. Že vraj za falšovanie podpisu hrozí riaditeľke 3-5 rokov väzenia! Kolektív rozum do hrsti!
Nahlásiť administrátorovi
+30 #14 ovca čierna či bielajulka 2014-07-24 12:12
Čítam zverejnenú dokumentáciu, medzi iním aj naloženie mestskej osvetovej inšpekcii. Hospodine, v škole nemajú alebo skrívajú úradnú dokumentáciu? Pozdravujem VALACHA a otkazujem mu, že všetci ľudia nie sú ovce.
Nahlásiť administrátorovi
+29 #13 zavadi pa vladajMiroslav 2014-07-24 08:50
Ovog puta Ljubica Srdjanov veze goblen još nekom i zauzvrat dobija premiju na loto. Eliminisanjem Ludmile Berediove i postavljanjem VD direktora u kisačku školu pokriva 12 godina lopovluka Gašparovićke i nekih funkcionera iz grada koji su joj pomagali.
Nahlásiť administrátorovi
+30 #12 sitan vezvezilja 2014-07-23 23:41
Priča se da je pomoćnik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ljubica Srdjanov svojevremeno vezla goblen Miloševiću a zauzvrat dobila "fiću", sada " veze" Gašparovićki i šta će zauzvrat dobiti?
Nahlásiť administrátorovi
+29 #11 sitan vezvezilja 2014-07-23 23:33
Priča se da je pomoćnik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ljubica Srdjanov svojevremeno vezla goblen Miloševiću a zauzvrat dobila "fiću", sada veze Gašparovićki i šta će zauzvrat dobiti?
Nahlásiť administrátorovi
+30 #10 Dokument je v radeIvan 2014-07-23 22:12
Ana Tomanova Makanova má ten dokument a neposlala ho ani Ľudmile ani školskému výboru ZŠ Ľudovit Štúr takže treba si ho pýtať od Národnostnej rade slovenskej národnostnej menšiny a pokrajinského sekretariátu AP Vojvodiny. Oni nech ho zverejnia.

V tom dokumente sa píše že Národnostná rada slovenskej národnostnej menšiny nedáva súhlas tak píše v rozhodnutí sekretariátu AP Vojvodiny a že rada zmeškala zákonnú lehotu.

Citovanie pozorovatel:
Vazeni,
a kde je dokument dokazujuci, ze Narodnostna rada nedava suhlas pani Berediovej Stupavskej?
Ak takyto uradny dokument pani Ludmila Berediova Stupavska ma, tak nech ho, prosim, zverejni.
Ak taktyto dokument nema, tak potom nech si nenamysla, ale nech poslusne caka, ak je taka korektna a mierumilovna, aka urcite nie je.
Nahlásiť administrátorovi
-31 #9 RE: REAGOVANIE / Vážení Slováci vo Vojvodinepozorovatel 2014-07-23 21:45
Vazeni,
a kde je dokument dokazujuci, ze Narodnostna rada nedava suhlas pani Berediovej Stupavskej?
Ak takyto uradny dokument pani Ludmila Berediova Stupavska ma, tak nech ho, prosim, zverejni.
Ak taktyto dokument nema, tak potom nech si nenamysla, ale nech poslusne caka, ak je taka korektna a mierumilovna, aka urcite nie je.
Nahlásiť administrátorovi
+37 #8 vreme je za ...Stefan 2014-07-23 18:03
Ljudi božiji, gledam ovaj dokumenat koji je Nacionalni savet poslao Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje. Naslovljen je na ruke Ljubice Srdjanov. To je bivša načelnica Gradske prosvetne inspekcije, koja je izbačena sa tog mesta zbog nezakonitih radnji a prigrlio je DS u svoje naručje. Ona manipuliše celom ovom situacijom od početka izbora direktora kisačke škole, inače je bliska prijateljica i savetnica aktuelnoj direktorki u svim nezakonitim radnjama. Vreme je .. ........
Nahlásiť administrátorovi
+35 #7 Rečnik korupcijewww.acas.rs 2014-07-23 12:10
Trgovina uticajem je proces u kojem funkcioneri, zloupotrebljavajući funkciju, trguju sa onima koji na nedozvoljen, odnosno nezakonit način, nastoje da ostvare neku potrebu ili interes.
Nahlásiť administrátorovi
+33 #6 Nie je sukob interesa dať mužovi peniazeMiro 2014-07-23 12:00
Chcem sa opýtať aké je toto konanie keď
Ana Tomanova Makanova dá peniaze svojmu mužovi Janovi Makanovi na projekty. Nie je to zneužívanie verejneho funkcionera predsedníčky Any Tomanovej Makanovej a Slovákov?

Čo na to Agencija za korupciju Republike Srbije?
www.acas.rs/
Nahlásiť administrátorovi
+37 #5 Konštatovanie Pokrajinského sekretariátuHlas Ľudu 2014-07-23 11:56
V rozhodnutí Pokrajinského sekretariátu, v ktorom sa odmieta poskytovanie súhlasu k Rozhodnutiu Školského výboru ZŠ Ľudovíta Štúra v Kysáči zo dňa 26. júna 2014, okrem iného sa konštatuje, že Národnostná rada dodatočne, po vypršaní lehoty z článku 60 odsek 4 uvedeného zákona dodala svoje rozhodnutie o odmietnutí predbežného súhlasu.

Takže Pokrajinový sekretariát mal ODMIETNÚŤ dopis od Narodnostnej Rade Slovenskej Národnostnej Menšiny a DAŤ SAGLASNOST lebo ak nepošle NRSNM do 15 dní svoju mienku SAGLASNOST JE DATA hovorí zákon a BODKA.
Nahlásiť administrátorovi
+39 #4 Načo druhá voľba?Viliam 2014-07-23 11:46
Načo druhá voľba keď pani Ana Tomanova Makanova v prvej voľbe v dokumente prisľubuje že podporí Ľudmilu Berediovú Stupavskú ak je pozitívna mienka inšpektorky. Pozrite si zapisnik hore mienka je pozitivna.

Prečo potom klamala Ana Tomanova Makanova ak to nemienila spraviť? Prečo klamala aj Svetlana Zolňanová v prospech Ane Tomanovej Makanovej?

Tu niečo v Narodnostnej rade slovenskej menšiny poriadne smrdí?
Nahlásiť administrátorovi
-30 #3 RE: REAGOVANIE / Vážení Slováci vo Vojvodinevalach 2014-07-23 11:10
Načo tolko rečí,už stačilo.Pani Ludmilka budete mať nový kruh volieb na miesto riaditelky s novým školským výborom,nech sa páči!Len si prosím,hľadte zadovážiť mienku KOLEKTIVU,čo je pre Vás NEDOSIAHNUTELNE!Len si POZORNE vypočujte mienky tích ktorí Vás DOBRE poznajú.Ani JEDNU som nepočul POZITIVNU.Pouvažujte o tom.
Nahlásiť administrátorovi
+37 #2 Naschvál vyvolaná krízaNikanor 2014-07-23 10:59
Nič nové. Od Tomanovej Makanovej nič iné sa ani nedalo čakať. Sľubuje už 11 rokov a neplní sľuby. Je čas na zamyslenie a prípadnú zmenu falošných vedúcich našej komunity...čoskoro budú voľby do národnostnej rady...keď pôjdete k volebným urnám spamätajte sa aj tento jej ťah...
Nahlásiť administrátorovi
+39 #1 Sľubovala a nesplnilapozorovateľka 2014-07-23 08:22
Vážené sestry a bratia keď som si prečítala, že dolepodpísaná Ana Tomanová Makanová predsedníčka Slovenskej národnostnej rady dáva prísľub, že podporí kandidátku Ľudmilu Berediovú Stupavskú a vzápätí jej tajne nedala súhlas, rozplakala som sa...

Nemám slov takto niekoho zviesť, oklamať a odhodiť.

Slovenská národnostná rada spravila prehrešok proti ľudskosti a dôstojnosti kandidátky a Kysáčanom.
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články