Kulpínska kuchárka

Ženský klub

Hneď treba spresniť. Nejde tu o klub iba pre ženy. Akadémia podnikania žien z Báčskeho Petrovca si „Ženský klub" chce síce profilovať v prvom rade na svoju mieru, ale z tohto združenia ubezpečujú, že sa v ich spoločnosti príjemne budú cítiť aj muži. Avizujú i prednášky, ktoré môžu zaujať nielen ženy. Dnes prvú už absolvovali. Ako lepšie fotografovať? Prednášateľom bol Igor Bovdiš, profesionálny fotograf.

 

Igor Bovdiš

 

Igor Bovdiš


Akadémia podnikania žien z Báčskeho Petrovca v spolupráci s Podnikateľským a inovačným centrom rozbieha nový program pod názvom „Ženský klub". V rámci neho plánujú usporiadať viacero prednášok, užitočných nielen pre ženy. Na tento mesiac si stanovili prednášku o fotografovaní a o upravovaní záhrad a priedomí.

 

Jana Zabunov, riaditeľka Akadémie podnikania žien z Báčskeho Petrovca

 

Jana Zabunov, riaditeľka Akadémie podnikania žien z Báčskeho Petrovca

 

S fotografiami Igora Bovdiša sa petrovská kultúrna verejnosť už oboznámila. V roku 2011 v Slovenskom vojvodinskom divadle (SVD) v Báčskom Petrovci usporiadali výstavu jeho fotografií, ktorú pomenovali Výtvory prírody.

 

Igor Bovdiš

 

Osvedčený mladý fotograf v dnešnej prednáške zhrnul základné "recepty" na dobrú fotku. Prednáška prebiehala v miestnostiach Podnikateľského a inovačného centra. O jeho fotografiách viac TU: http://www.kulpin.net/archiv/22-aktuality/aktuality/5805-petrovska-dedina--pohadnicami-a-pohadom-igora-bovdia

 

Ženský klub

 

Nasledujúca prednáška bude o upravovaní zelených plôch a o vhodnom výbere rastlinného materiálu pre okrasné záhradky. Prednáška bude 29.10.2014. o 18.h v priestoroch Podnikateľského a inovačného centra. Tipy a rady budú poskytovať záhradný architekt a podnikatelia, ktorí sa dlhoročne venujú úprave zelených plôch.

 

Podnikateľské a inovačné centrum sídli v Báčskom Petrovci, ul. Maršala Tita 20.

 

Katarína Pucovská

Foto Martin Pucovský

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články