Kulpínska kuchárka

Divadelný víkend v Petrovci a Kulpíne...

...bude pestrý a iste aj zaujímavý. Okrem troch predstavení pre dospelých, v ponuke bude aj jedna detská rozprávka kulpínskych malých hercov a divadielko pre deti v plienkach, s ktorým sa predstaví Teáter v plienkach Detského divadla zo Subotice, ktorého hosťovačku v Petrovca zorganizovalo SVD. Organizátorom Zimného divadelného víkendu v Petrovci, ktorý sa začne v piatok večer, je Divadlo VHV a koncipovaný je v znamení P3, alebo Pivnica-Petrovec-Pazova. Pivničania vystúpia v piatok a predvedú predstavenie Kto z koho, petrovskí ochotníci v sobotný večer zahrajú Hore nohami a Pazovčania v nedeľu uzavrú víkend Živým bičom. V sobotu popoludní SVD pripravilo program pre najmenších a po prvýkrát ponúkne predstavenie pre bábätká a ich rodičov a v Kulpíne KUS Zvolen vyzýva stráviť nedeľné odpoludnie v rozprávkovom svete.

 

Farebná rozprávka

 

Farebná rozprávka

 

V sobotu 24. januára 2015 o 17,00 h. v Slovenskom vojvodinskom divadle (SVC) v Báčskom Petrovci hosťuje Detské divadlo zo Subotice, ktoré predvedie Arenu priča (Farebná rozprávka). Predstavenie je vhodné pre deti vo veku do 36 mesiacov a vstupné je 100 dinárov. Rezervácia je záväzná na tel. 780 040 od 20. januára od 9 do 14.h.

 

Divadelný víkend v Petrovci a Kulpíne...

 

Tak predsa len nastal čas, že Vás všetkých pozývame do kráľovstva, kde sa stane soľ drahšou ako zlato. Na známosť sa totiž dáva, že Kultúrno-umelecké stredisko Zvolen, Divadelná odbočka - Detské divadielko, Vás srdečne pozýva na premiéru detskej divadelnej hry na motíve rozprávky Pavla Dobšinského Soľ nad zlato, v réžii Moniky Necpálovej. Kde? V Dome kultúry v Kulpíne. Kedy? V nedeľu 25.01. 2015 o 16:00 hod. Vstupné 100 dinárov.

 

Divadelný víkend v Petrovci a Kulpíne...

 

Všetky tri predstavenia pre dospelých sa začnú o 20,00, vstupné jednotlivo 200 a komplet na všetky tri predstavenia 400 dinárov.

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články