Kulpínska kuchárka

AquaPark PETROLAND

IV. sezóna najväčšieho a najmodernejšieho aquaparku na Balkáne - aquaparku PETROLAND sa začala vo štvrtok 28. mája 2015. Petrovský AquaPark doteraz uhostil asi 400.000 návštevníkov z 25 krajín a v roku 2012 na visitserbia.org bol vyhlásený za najlepší nový turistický obsah . V tohtoročnej ponuke osobitnú pozornosť si zasluhujú: "Rodinný pondelok", "Super streda", Adrenalín park...

 

AquaPark PETROLAND

 

V tomto roku na rozlohe 8 ha návštevníkom tiež ponúkneme bohaté programy. Pre všetky vekové kategórie je zaručená zábava na viac ako 20 tobogánoch, je tu 6 bazénov s termálnou vodou a mnoho prekvapení v priebehu celej sezóny. Novinka tohtoročnej sezóny je Adrenalín park, ktorý sa nachádza v areály aquaparku PETROLAND.

AquaPark PETROLAND je najväčšou doteraz vybudovanou turistickou a zábavnou atrakciou v Srbsku. Zároveň je aj najmodernejší AquaPark na Balkáne. Nachádza sa v obci Báčsky Petrovec, v blízkosti Nového Sadu, 120 km od Belehradu, rovnako toľko vzdialený aj od hranice s Maďarskom a len 20 km od hraničného prechodu s Chorvátskom. Geotermálna voda, ktorá pramení z hĺbky asi 800 metrov, má teplotu nad 40 stupňov, čo umožňuje použitie aqua parku aj počas chladnejších mesiacov. Moderná technológia umožňuje tiež chladenie vody v letnej páľave.

Niektoré z najzaujímavejších tobogánov sú: Black Hole, Twister, Crazy Corn, King Slide, Tiger, Zebra, Rainbow, Kamikázy... Jedinečný bazén s vlnami, Divoká rieka na dobrodružstvo, relaxačný bazén, Detský raj pre najmenších... to sú iba niektoré z bazénov, ktoré oduševnia všetkých návštevníkov. Viac o tom nájdete na www.petroland.rs.

 

AquaPark PETROLAND

 

Tento rok budeme mať akciu každý pondelok a stredu. "Rodinný pondelok" je program, ktorý sme, ako už názov napovedá, venovali rodine, kedy rodina bude môcť vstúpiť do aquaparku za zníženej ceny. Akcia "Super streda" bude platná v stredu, kedy každý bude môcť vstúpiť do akvaparku za iba 600 dinárov. Ako spoločensky zodpovedná firma, s radosťou informujeme, že sa AquaPark PETROLAND zapojil do kampane "Zátkou k úsmevu," v ktorej sme v našom komplexe umiestnili 6 nádob na zber plastových vrchnákov z PET fliaš . Ide o humanitárnu a ekologickú akciu určenú na pomoc deťom so zdravotným postihnutím, s cieľom umožniť im ľahšie vzdelávania.

 

AquaPark PETROLAND

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články