Kulpínska kuchárka

RTV OK toho času asi vôbec nie je OK

Zamestnanci v kovačickej Rádio televízii sa obávajú, že ich podniku hrozí konkurz a likvidácia pre nahromadené problémy s Agentúrou pre privatizáciu. Televízia bola založená v roku 2002 vďaka prostriedkom slovenskej vlády, ktorá na jej fungovanie vyčlenila 250000 eur. Zamestnanci preto mienia, že by bolo nelogické a neprípustné, aby sa Rádio televízia Kovačica predávala na tendri.

 

RTV OK toho času asi vôbec nie je OK

 

Po tom, ako Kovačická obec vyniesla rozhodnutie podľa ktorého si neželá predaj tohto mediálneho podniku, od tendra upustili. Zároveň rozhodli akcie rozdeliť zamestnancom. Avšak, tu vznikol ďalší problém, keďže na akcie majú právo iba štyria zamestnanci, ktorí nevlastnia akcie Naftového priemyslu Srbska.

Čo urobiť a ako riešiť problém? Nasledovalo viacero rozhovorov s Agentúrou pre privatizáciu ktorá Kovačickej obci viackrát vracala dokumentáciu o Rádio televízii Kovačica. Podľa názoru zamestnancov riešenie problému sa stále oddiaľuje, či strká pod koberec, keďže ani Agentúra pre privatizáciu nemá riešenie a pre nich by bolo najjednoduchšie vyhlásiť konkurz podniku. Toto je však neprípustné pre televíziu ktorá produkuje program v štyroch rečiach.

Z agentúry pre privatizáciu nateraz nechcú komentovať udalosti v súvislosti s týmto problémom, uvádzajú však že čoskoro zverejnia oficiálne vyhlásenie.

Viac TU: http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/pancevo/rtv-kovacica-pred-likvidacijom_652394.html

 

Komentárov  

0 #6 8 bytov za týždeňKovačičan 2015-11-02 19:17
8 bytov v Kovačici Demokratsa stranka ukradla odkupila pre svoji članov za posledni tyžden. Aj Jarmila Ćendićodkupila državni byt. Toľko Kovačičania moji...
Nahlásiť administrátorovi
+2 #5 slovenský nacionalistaPavel Surový 2015-10-31 00:01
V posledných dňoch som označení za slovenského nacionalistu v Srbsku a som na to veľmi pyšný a hrdý. Lebo byť Slovákom srdcom a dušou v Srbskou mi je najväčšou cťou. Slováci spolu sme silnejší! Len spolu môžme dosiahnuť viac v našom štáte!
Nahlásiť administrátorovi
0 #4 TV DUELSLOVÁCI VPRED! 2015-10-28 17:41
VIDEO TV DUEL: www.youtube.com/.../

Je nám veľkou cťou, že predseda obecného výboru Demokratickej strany v Kovačici a predseda obce Miroslav Krišan a riaditeľ RTV OK Jan Litavský sa boja aj slova. A to argumentovaného slova!? Nahratý rozhovor a vyhláška Pavla Surového predsedu strany SLOVÁCI VPRED! pre RTV Kovačica neboli doteraz ODVYSIELANÉ! V akom štádiu demokracie sa nachádzame keď sa zakazuje sloboda prejavu, sloboda názora a dokumentovaných argumentov v politickom boji.

Diváci, ktorí pozerali TV duel cez internet RTV OK medzi Pavlom Surovým a Miroslavom Kríšanom boli ukrátení o audio zvuk. Taktiež mi hlásili diváci z Kovačice, že zvuk na televízore sa im strácal na momenty nepočuli čo hovorím. Je to umýselná CENZÚRA?
Nahlásiť administrátorovi
0 #3 cenzura bude potrestnavesna 2015-10-28 11:07
Ja byt Pavelom do duelu s tym clovekom nejdem. Lebo on ma na rovasi vela toho a naco spinit ruky. Vsak pridu volby a potom pomalicky pojde tam kde ma...
Apropo cenzury, ona je stale pritomna v niektorych nasich mediach financovnych z APV. Ale aj to sa blizi ku koncu. Sloboda medii pride spolu ruku po ruku so slobodou po novych volbach.
Nahlásiť administrátorovi
+1 #2 OK cenzúra v režiji RTV OKPavel Surový 2015-10-27 11:53
Predseda Obecného výboru Demokratickej strany Kovačica a predseda obce Miroslav Krišan cynický spomenul kto dal podporu v obci Kovačici pre založenie strany SLOVÁCI VPRED! čím delí ľudí podľa národnostnej priedušnosti a tím zabudol a pošliapal základne európske a demokratické hodnoty za ktoré sa on akože zakladá.

Strana SLOVÁCI VPRED! je otvorená pre všetkých ľudí dobrej vôle ktorí prichytávajú princípy a program tak ako za Slovákov, tak aj za Srbov a iných.

Ak sa predseda obecného výboru Demokratickej strany Kovačica a predseda obce Miroslav Krišan NEBOJÍ, PREČO ešte doteraz nie je odvysielaná relácia KLENOTY v dĺžke 40 min a vyhlásenie v dĺžke 3 min v ktorých bol hosťom Pavel Surový, predseda strany SLOVÁCI VPRED!?
Nahlásiť administrátorovi
0 #1 Cenzúra je OKPavel Surový 2015-10-27 11:51
DÔKAZ CENZÚRY NA RÁDIO TELEVÍZII OBCE KOVAČICA (RTV OK)!
Prečo sa riaditeľ RTV OK Ján Litavsky musel konzultovať s predsedom obce a predsedom OO Demokratickej strany v Kovačici Miroslavom Krišanom o mojom hosťovaní? Ako vie predseda obce a predseda OV Demokratickej strany Kovačica Miroslav Krišan ,čo som hovoril keď rozhovor nebol odvysielaný alebo bol iba jemu odvysielaný? Veta ktorú 3-krát zopakoval Miroslav Krišan, že nech pustia rozhovor s Pavlom Surovým vyzerá je, že je úmyselne servirovaná divákom obce Kovačica aby zakryla cenzúru u Slovákov v Srbsku.
PREČO NIE SÚ DOTERAZ ODVYSIELANÉ 2 NAHRÁVKE S PAVLOM SUROVÝM?
V relácii Pavel Surový hovoril o problémoch Slovákoch ako aj o aktuálnej situácii v Kovačici.
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články