Kulpínska kuchárka

Nový autobusový prepravca

Solaris City expres už určitý čas premáva na relácii Odžaci – Ratkovo – Pivnica – Despotovo – Ravno Selo –Kulpín – Báčsky Petrovec – Rumenka – Nový Sad. Počas pracovných dní má deväť pravidelných liniek a cez víkend šesť. Tak napríklad cez Kulpín tranzitne prechádza asi päť minút po 6.-tej, 7.-mej, 8.-mej a 9.-tej hodine a potom o asi 10,40h a 12,40h... Cez Petrovec prechádza o pár minút neskôr, s tým, že do stanice nie vždy vchádza, takže ho možno počkať napríklad pred kníhtlačiarňou. Spiatočný lístok Kulpín – Nový Sad stojí 300 dinárov a v jednom smere 200 din. Z Nového Sadu štartuje z hlavnej stanice, avšak nie vždy stojí na peróne, takže je istejšie počkať na neho napríklad pred Merkurom, alebo na autobusovej zastávke poza trať na ulici Rumenacká. Informovať sa možno na telefón 062/463-801.

 

solaris city express

 

solaris city express

 

V cestnom poriadku je uvedený štart z hlavných autobusových staníc v Odžaku a Novom Sade. Z Odžaku do Kulpína autobus prichádza za asi 40 minút a podobne, alebo trochu menej času autobus potrebuje na príchod z Nového Sadu do Kulpína.

Prepravca propaguje aj Aquapart Petrolend a ponúka hit cenu Odžaci – Petrolend 330,00 dinárov. Túto zľavu môžu veľmi výhodne využívať aj Pivničania. Solaris City študentom ponúka ešte ďalšiu zľavu.

Podnik Solaris Tours z Báčskeho Gračaca bol založený 29. 9. 2014 a má 5 autobusov a 4 kombíky.

 

kp

 

http://www.kulpin.net/component/content/article/2-uncategorised/33-autobusovy-cestovny-poriadok

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články