Linky

VK Kulpín si razí cestu dopredu

VK Partizan – VK Kulpín 1:3 ( 22:25, 25:15, 20:25, 20:25).

Volejbalisti VK Kulpína od začiatku augusta usilovne trénovali, čo sa pozitívne odzrkadlilo aj na ich výsledkoch – doteraz zaznamenali 10 výhier a iba jednu prehru. Spolu s VK Bečejom sú hlavným kandidátom na postup do prvej zväzovej ligy... No, víťazná cesta býva aj hrboľatá, a ako to Slováci hovoria: Človek mieni a Pán Boh zmení...

 

VK Kulpín si razí cestu dopredu

 

Na zápas v Báči sme sa náležite priprávali, ale... V sobotu 22. februára sme ho museli odohrať značne oslabení, keďže domáci celok VK Partizán nechcel o tri dni odročiť zápas. Naši traja veľmi dôležití hráči načas boli ospravedlnili svoju neprítomnosť a dvaja mali chrípku s vysokou teplotou. Ďalší dvaja hráči sa zotavujú zo zranenia ramena. Teda, prakticky, polovica tímu nám bola na určitý spôsob hry nesúca. Predsa, Kulpínčania, aj tak oslabení, odcestovali do Báču, tí zranení a chorí stisli zuby a spolu s tými zdravými hráčmi svoje srdcia položili na parketu, bojovali sťa levy, do hry vložili posledný atóm síl a nakoniec zaslúžene zvíťazili. Každý hráč na svoj spôsob prispel k tomuto úspechu a dosiahnutý výsledok predstavoval výhru jednotného a kvalitného tímu vedeného trénerom Borisom Relotom. Kulpínčania teda aj ďalej kráčajú víťaznou cestou a aj ďalej zostávajú na prvom mieste Druhej zväzovej ligy Srbska – skupina sever .

Za Kulpín hrali Boris Relota, Stanislav Zima, Martin Lekár, Pavel Hasik, Alexander Zavaroš, Nemanja Gajić, Aleksa Grubešić, Darko Ćirić, Nemanja Petrović, Rade Petrović , Srdjan Radanović, Aleksej Bojkov a Dejan Popadić.

Nasledujúci víkend v Kulpíne hosťuje VK Proleter zo Zreňaninu.

 

Todor Radanov

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články