Knižnica v Kulpíne

Aquapark Petroland otvára sezónu

Dňa 31. mája 2017 v Aquaparku Petroland v Báčskom Petrovci sa uskutočnilo otvorenie podujatia Deň výzvy (Challenge Day), ktorá je najmasovejšia, tradičná, medzinárodne uznaná a afirmovaná manifestácia, ktorej realizáciu koordinuje TAFISA – Medzinárodná asociácia športu pre všetkých. Táto plánovaná akcia sa organizovala s cieľom animácie čím väčšieho počtu občanov a ich zapojenie do rekreačných aktivít so športovými a kultúrnymi obsahmi cez hru, kamarátenie sa a zábavu. V piatok 2. júna 2017 o 12. h petrovský aquapark otvára svoje brány pre verejnosť. V ten deň vstup bude pre všetkých grátis.

 

Foto: Aquapark Petroland

 

Foto: Aquapark Petroland

 

V piatok 2. júna 5017 bude deň otvorených dverí, čiže pre všetkých vstup bude grátis. Na 8 hektárov, návštevníkov aj počas tejto sezóny očakáva veľa zábavy na 20 tobogánoch a 6 bazénoch. Všetky informácie o AquaParku možno nájsť na webovej stránke www.petroland.rs alebo na facebook skupine https://www.facebook.com/aquaparkpetroland

 

Riaditeľka Aquaparku Zuzana Michalíková (Foto: Aquapark Petroland)

 

Riaditeľka Aquaparku Zuzana Michalíková (Foto: Aquapark Petroland)

 

Keď ide o včerajšie podujatie v Aquaparku Petroland v Báčskom Petrovci Challenge Day, jeho úlohou bolo zaujať každého občana športovo-rekreačným obsahom v najmenej 15 minútovom trvaní nepretržite a tú aktivitu prihlásiť Obecnému organizačnému výboru.

 

Foto: www.backipetrovac.rs

 

Foto: www.backipetrovac.rs

 

Podstata programu Dňa výzvy bola vzájomné súťaženie dvoch žrebovaním určených obcí rovnakej kategórie, ktoré použitím najrozmanitejších športovo-rekreačných obsahov budú úspešnejšie v iniciovaní a prilákaní čím väčšieho počtu občanov k cvičeniu a aktivitám. Tejto akcie sa v Srbsku zúčastnilo viac ako 100 obcí s vyše 800 tisíc účastníkov. V tomto prípade vyžrebovaným súperom Obce Báčsky Petrovec bola Obec Arilje.

 

Foto: www.backipetrovac.rs

 

Foto: www.backipetrovac.rs

 

Program Deň výzvy v Srbsku bol realizovaný pod patronátom Ministerstva mládeže a športu Republiky Srbsko v organizácii Asociácie Šport pre všetkých Srbska a v spoluorganizovaní so Športovým zväzom Srbska.

Zdroj:
http://www.petroland.rs/sr/
http://www.backipetrovac.rs/sk/vesti/dan-izazova-2017

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články