Michal Harminc

Minister Popović v Petrovci

Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Belehrade v spolupráci so SIEA - Slovenskou inovačnou a energetickou agentúrou z Bratislavy a Podnikateľským a inovačným centrom (PIC) organizovalo dňa 21.05.2018 v priestoroch PIC v Báčskom Petrovci workshop na tému, ako skvalitniť a integrovať inovačné prvky do podnikania, či už ide o poľnohospodárstvo, potravinársky, kovospracujúci, elektrotechnický, stavebný priemysel, resp. zdravotníctvo, média, kultúru, alebo cestovný ruch.

 

Minister Popović v Petrovci

 

Minister Popović v Petrovci

 

Experti zo SIEA z Bratislavy účastníkom dielne, na ktorej sa zúčastnili početné podniky z našej obce, zadefinovali problémy, ukázali postup tvorby inovačných riešení a nových nápadov na riešenie existujúcich problémov a tzv. patových situácií, s ktorými sa v podnikaní možno stretnúť. Workshop v poobedňajších hodinách bol usporiadaný aj na Gymnáziu Jána Kollára pre všetkých žiakov.

Tento workshop navštívil aj predseda Obce Báčsky Petrovec Srđan Simić v sprievode J.E. Dagmar Repčekovej, veľvyslankyne Slovenskej republiky v Srbsku, Nenada Popovića, ministra bez kresla, zodpovedného za inovácie a technologický rozvoj v RS, Bojana Lalića z FTN, riaditeľa Oddelenia pre priemyselné inžinierstvo UNS a ostatných. Minister Popović zároveň aj slávnostne otvorili workshop pre žiakov Gymnázia Jána Kollára a potom všetci spolu navštívili Business park v priemyselnej zóne v Báčskom Petrovci.

Viac TU: http://www.backipetrovac.rs/sk/vesti/poseta-ministra-popovica-opstini-backi-petrovac

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články