Poznajme osobnosti

XI. Detská svadba...

...bude prebiehať v nedeľu 27. augusta 2017 na nádvorí Miestneho spoločenstva Kovačica. Srdečne na ňu pozývajú malí svadobníci, Memoriálne stredisko Dr. Janka Bulíka, Galéria Babka Kovačica a Medzinárodný dom umenia pre deti v Bratislave. Svadba je o láske, ale aj o obdarovaní. Človek nežije iba z lásky, ktorú prijíma, ale hlavne z tej, ktorú daruje. Darovať sa bude môcť, a to nielen láska, ale aj peňažná pomoc. Toto podujatie aj tentoraz bude humanitárneho rázu a ani tentoraz nevystane tanec s mladou. Takto získané peniaze budú venované na dobročinné účely.

 

XI. Detská svadba...

 

XI. Detská svadba...

 

Pred začiatkom svadobného defilé v Galérii Babka otvoria výstavu Medzinárodného domu umenia pre deti v Bratislave Bola raz jedna Bibiana. Z Galérie sa svadobný zástup vydá na nádvorie Miestneho spoločenstva, kde sa program začne o 16.00h.

 

XI. Detská svadba...

 

XI. Detská svadba...

 

V poradí ôsmu kovačickú svadbu v roku 2014 sme bohato fotograficky zaznamenali a vyše 100 fotografií vysokej kvality si možno pozrieť TU: http://www.kulpin.net/galeria/category/25-detska-svadba-2014

 

Katarína Pucovská

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články