FK Kulpín

Úspešný štart kulpínskych volejbalistov

V sobotu 13. októbra 2018 v Kulpíne zohrali prvý majstrovský zápas v novej sezóne VK Kulpín a VK Mladosť (Turia). Kulpínčania, po veľkom úspechu v pohárovej súťaži a dvoch úspešných tréningových zápasoch s VK Vojvodina, do tohto zápasu vošli akosi „vyprázdnení" a bez štyroch veľmi dôležitých hráčov: Stanislava Zimu, Branislava Benku, Dragana Jeftića a Vladislava Jašku, ktorí pre zranenia a iné dôvody včera nehrali. Prvý set Kulpínčania zohrali „anemicky", takže prehrali 15:25. To však zobudilo kulpínskych volejbalistov. Zvážneli, sústredili sa a nasledujúce tri sety presvedčivo zvíťazili na potešenie početného publika. Jednoducho, VK Kulpín je jeden kvalitný celok s dobrým fondom hráčov a keď hrajú dobre, málokto ich porazí.

 

Archívny záber (foto Martin Pucovský)

 

Archívny záber (foto Martin Pucovský)

 

VK Kulpín – VK Mladosť 3:1 (5:25, 25:17, 25:20, 25:18). Pre Kulpín hrali Boris Relota, Martin Lekár, Nemanja Petrović, Darko Ćirić, Duško Babić Aleksa Grubešić, Vuk Barišić, Nemanja Gajičić, Rade Petrović, Dušan Prodanović a Stefan Kisić, pokým zranený, ale veľmi dôležitý a skúsený Stanislav Zima na lavičke fandil a radil. Nasledujúci víkend Kulpínčania hosťujú v Ravnom Topolovci, kde zohrajú zápas s VK Hercegovina.

Kulpínski volejbalisti dnes hrali v Báčskom Petrovci na Memoriály Ondreja Guču. Organizátorom podujatia bol jubilujúci 90-ročný Volejbalový klub Mladosť z Báčskeho Petrovca.

 

Todor Radanov

 

O VK Kulpín viac TU:
http://www.kulpin.net/pamaetnicek/22-aktuality/aktuality/10167-volejbalisti-vk-kulpin-boj-o-postup-do-prvej-ligy

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články