7 DIVOV SVETA

7 DIVOV SVETA
 
Vážení a milí krajania, Slováci žijúci v zahraničí, obraciam sa na Vás s prosbou o podporu pri propagovaní hlasovania prostredníctvom internetu v prospech nášho nádherného *Štrbského plesa*.
 
Svojim hlasom môžete prispieť k tomu, aby Štrbské pleso bolo zaradene do prominentného zoznamu divov sveta. Za pomoc vopred srdečná vďaka! S krajanským pozdravom
 
Dušan Klimo
 
Internetové hlasovanie je na tejto stránke:
 
http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/
 
Hlasovanie je veľmi jednoduché. Stačí 2 x zadať e-mailovú adresu, a potom už len udeliť svojich 7 hlasov jednotlivým prírodným divom sveta podľa vlastného uváženia. Následne obdržíte už len e-mail s linkom, na ktorý kliknete a je to!
 
Aktuálny stav hlasovania nájdete tu:
 
http://www.new7wonders.com/nature/en/liveranking/ Od začiatku januára na webovej stránke
 
www.new7wonders.com funguje hlasovanie, do ktorého zaradili aj tatranský klenot. Je na zozname 261 kandidátov, z ktorých najlepší sa v lete dostanú do semifinálovej skupiny 77 najväčších prírodných divov planéty. Preto neváhajte a hlasujte. Treba sa len zaregistrovať na spomínanej stránke. Štrbské pleso je dnes v kategórii rieky, jazerá a vodopády na 25. mieste, ale aby šlo ďalej, potrebuje dosiahnuť najhoršie 11. priečku.
 
Okrem Štrbského plesa na zozname uvedených 261 kandidátov je aj Đavolja varoš zo Srbska, ktorá sa v kategórii jaskýň, kamenistých útvarov a dolín v tejto chvíli nachádza na prvom mieste.
 
Hlasovanie sa uzatvára 7. júla.

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články