VEDOMOSTI DO DARU - ZNANJE NA POKLON

VEDOMOSTI DO DARU - ZNANJE NA POKLON
 
Zo Selenče sa predsa len bude priamo vysielať televízne vysielanie pod názvom Vedomosti do daru, ktoré je na programe TV B92.
 
vedomosti do daru
 
Zaharije Trnavčević so svojím tímom a s predstaviteľmi Rady MS Selenča navštívili možnú lokalitu pre vysielanie Vedomosti do daru.
 
Dohodli sa na tom predstavitelia rady MS Selenča, pracovnej sústavy Slovan a tím TV B92 vedený skúseným novinárom Zaharijom Trnavčevićom. Predstavitelia spomenutej TV si prišli obzrieť možnú lokalitu pre toto vysielanie a dohodnúť sa o konkrétnom obsahu vysielania. Vysielanie bude v nedeľu 28. júna 2009 na ihrisku FK Kriváň a bude trvať dve hodiny. Bude sa hovoriť o všetkých témach súvisiacich s poľnohospodárstvom. Najviac času bude venované továrni Zdravoorganic, ktorá predstaví svoj program výroby zdravých a organických potravín. Možnosť predstaviť sa budú mať aj poprední poľnohospodári ako zo Selenče tak aj z okolia. Tiež sa plánujú aj stánky na ktorých sa predstavia výrobcovia cirokových metiel. Z hostí, ktorí budú účinkovať vo vysielaní, treba vyzdvihnúť ministra pre poľnohospodárstvo Dr.Sašu Dragina a námestníka ministra Dr.Jána Boťanského. Budú tu aj početní poprední odborníci z rastlinnej a dobytkárskej výroby. V kultúrno umeleckom programe budú účinkovať domáce detské tanečné skupiny a Komorný zbor Zvony. Budú tu aj ďalšie programy, ktoré by tiež mali upútať pozornosť ako divákov tak aj návštevníkov priameho vysielania Vedomosti do daru v Selenči.
 
Toto bude príležitosťou, aby sa Selenča vo vysielaní, ktorébude trvať 120 minút predstavila so všetkým k čomu sa dosiaľ vo svojich 250 ročných dejinách dopracovala a čo v súčasnej dobe má a čo ešte v budúcnosti môže dosiahnuť.
 
Všetci, ktorých poľnohospodárstvo zaujíma sú pozvaní do Selenče v nedeľu 28.júna so začiatkom o 9h na ihrisko FK Kriváň.
 
Juraj Berédi – Ďuky

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články