Podnikateľsko-inovačné stredisko v Petrovci

Podnikateľsko-inovačné stredisko v Petrovci
 
Nové Podnikateľsko-inovačné stredisko v Báčskom Petrovci slávnostne otvoria v nedeľu 4. októbra o 11. hodine.
 
Tento projekt bol zrealizovaný na základe spolupráce medzi báčskopetrovskou obcou a Regionálnou rozvojovou agentúrou z Prievidze ako aj Združením pre rozvoj regiónu Horná Nitra zo Slovenska.
 
Projekt bol podporený prostriedkami Vlády Slovenskej republiky v rámci programu SLOVAK AID s cieľom podpory rozvoja nových podnikov, urýchlenia ekonomického rozvoja obcí, zvýšenia zamestnanosti a samým tým aj skvalitnenia životných podmienok všetkých jej občanov.
 
Nové Podnikateľsko-inovačné stredisko sa nachádza v niekdajšom Remeselníckom spolku v Báčskom Petrovci. Ide o zrekonštruovanú a súčasne vybavenú budovu, ktorá uspokojí potreby budúcich ako aj terajších podnikateľov v poskytovaní odborných služieb a rád.
 
Na slávnostnom otvorení sa zúčastnia vysokí hostia a očakáva sa aj príchod ministra pre štátnu správu a lokálnu samosprávu Milana Markovića, veľvyslanca SR v Belehrade Igora Furdíka ako aj predstaviteľov SLOVAK AID-u a iných.
 
Нови Пословни и иновативни центар у Бачком Петровцу
 
- свечано ће бити отворен у недељу, 4. октобра у 11 часова.
 
Овај пројекат остварен је сарадњом Општине Бачки Петровац са Регионалном развојном агенцијом Приевидза и Удружењем за развој региона Хорна Њитра из Словачке.
 
Пројекат је подржан из средстава Владе Словачке Републике у оквиру програма "Словакаид", с циљем подршке развоја нових предузећа, побољшања економског развоја општине, повећања запослености а самим тим омогућавања квалитетнијих услова за живот свих њених грађана.
 
Нови Пословни и иновативни центар Бачки Петровац се налази у некадашњем Занатском дому. У питању је реконструисана и модерно опремљена зграда Дома занатлија, која ће задовољавати потребе будућих, али и постојећих предузетника и пружати им стручне услуге и савете.
 
Свечаном отварању ће присуствовати високи званичници, а очекује се долазак министра за државну управу и локалну самоуправу Милана Марковића и Словачког амбасадора, представника "Словакаид ".. .

Komentárov  

+2 #1 pani majstrimoke 2009-10-09 22:06
pani majstri zobudte sa Zotovic a novokomponovana biznis klika Vam zobrali Vaše!!!!
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články