ŽIADOSTI O DOTÁCIE Z USZZ

ŽIADOSTI O DOTÁCIE Z USZZ
 
Z Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí oboznamujú krajanov, krajanské spolky a organizácie, že v termíne do 1. februára 2010 je možné zasielať na adresu úradu v rámci programu Projekty na pomoc Slovákom žijúcim v zahraničí – rok 2010 žiadosti o dotácie na krytie aktivít Slovákov žijúcich v zahraničí z rozpočtu Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí. Žiadosti o dotácie treba zaslať na predpísanom tlačive úradu, ktoré nájdete na ich webovej stránke www.uszz.sk v rubrike Dotácie/Žiadosti.
 
Komisii pre schvaľovanie projektov na pomoc krajanským spolkom a organizáciám v zahraničí budú predložené len podpísané kompletné žiadosti vrátane povinných príloh, zaslané poštou (nie e-mailom) a v stanovenom termíne.
 
Zároveň Vás žiadame, aby ste v prípade zmeny sídla krajanského spolku, zmeny štatutára, zmeny čísla účtu... zaslali v rámci predkladaných žiadostí aj tieto doklady, potvrdzujúce uvedené skutočnosti.
 
Predpokladáme, že objem finančných prostriedkov určených na vyššie uvedený program na rok 2010 bude rozdelený v rámci jedného grantového kola.
 
www.uszz.sk

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články