DVA ROKY www.kulpin.net

DVA ROKY www.kulpin.net
 
Internetový portál www.kulpin.net je neoficiálna a nezávislá webová stránka, ktorá bola spustená 1. mája 2008 z vlastnej iniciatívy a prostriedkami majiteľov stránky. Vďaka entuziazmu jej tvorcov, stránka dva roky zotrváva a s potešením možno konštatovať, že počet návštevníkov neustále narastá. Obsahovo sa denne dopĺňa a následkom pravidelnej aktualizácii a zaujímavým príspevkom, monitorovaním evidujeme návštevníkov z 36 krajín. Najviac zo Srbska asi 1600 návštev mesačne a zo Slovenska vyše1000. Potom už nasledujú Kanada, Nemecko, Austrália, Česko, Anglicko, Izrael...Za rozmanitosť príspevkov treba vďačiť aj početným autorom článkov a fotografií, ktorí všetci ochotne a zdarma prispeli na portál, či už vlastným textom, fotografiou alebo jednoducho dobrou radou.
 
foto
 
Píšte nám o sebe a zasielajte nám správy – iba spoluprácou môžeme ďalej skvalitňovať túto stránku. Kontaktovať nás môžete tak, že nám napíšete e-mail, ktorý si môžete otvoriť v priečinku KONTAKTY úplne v hornom pravom rohu. Obsah tak zaslaného e-mail nebude viditeľný na web stránke. Ak však chcete, aby Váš text mohli prečítať aj návštevníci stránky, môžete pod všetky články písať KOMENTÁRE, ktoré nemusíte podpisovať. Taktiež môžete písať aj na FORUM, avšak tu sa najprv musíte registrovať, čo sa pomerne ľahko urobí kliknutím z pravej strany pod PRIHLÁSENIE na slovko Registrácia. Všetkým prispievateľom a návštevníkom srdečná vďaka
 
Katarína a Martin Pucovskovci
 
Výňatky z niektorých e-mailov
 

 
Mila Katka,
 
...Velmi ma tesi skutocnost, ze som sa s Tebou zoznamil a ze mi mozes pomoct nadvazovat kontakty s kamaratmi, s ktorymi som sa navidel celych 50 rokov. Srdecne sa Ti podakuvam a obdivujem Tvoju plodnu cinnost. Daniel Pixiades.
 

 
Dobry den, pani Pucovska!
 
Pamatam si Vas z cias nasej spoluprace, ked som bol este v BBC. Myslel som na Vas aj ked sme boli v sobotu s panom ministrom v B.Petrovci, ale asi ste postrehli, ze tam bol trochu stres, lebo sme prisli pomerne neskoro a potom sme dost skoro odchadzali. V kazdom pripade Vam budem davat vediet, ked minister urobi alebo povie nieco spojene so Srbskom, krajanmi a Balkanom.
 
Peter STANO
hovorca MZV
 

 
... Vieš, na tejto našej farme si žijeme, ani ako v Kulpíne, alebo v Petrovci. Okolo máme prevažne Škótov (protestantov), ale aj rad Angličanov, Švédov, Dánov, Holanďanov... "you name it..." Dobre sa cítime. Učím ja ich a oni učia mňa. Výmena tradície a preto tieto recepty, čo Ti dodávam, sú niečo, ako autentické (s mojím prifarbením) a nikde ich nenajdeš.
 
Božena Kulíková, Austrália
 

 
Vazena p. Pucovska,
dakujem velmi pekne za Vasu podporu a pomoc. Vase logo bolo pridane na nasej stranke do partnerskeho programu.
Este raz vdaka a ostavame v kontakte.
 
S pozdravom
Ing. Jan Bilik
predseda Migracia SK
 

 
Pekne pozdravujem do mojej milovanej krajiny, so želaním lepšieho roka ako bol ten odchádzajúci. Ak Vám máme pomôcť nejako technicky, ozvite sa.
 
Karel Ilja Dvořák TV Liptov
Liptovsky Mikulas, Slovakia
 

 
Na uvod Vas srdecne pozdravujem a prajem Vam vsetko najlepsie do noveho roka 2010, vela zdravia, stastia a pracovnych uspechov. Obraciam sa na Vas so ziadostou o pomoc pri organizacii exkluzivneho vianocneho koncertu ceskoslovenskej spevackej divy Sisy Sklovskej pre zahranicnych Slovakov v Srbsku.
 
Mgr. Peter CHALUPA
managing director
 

 
Vazena pani Pucovska,
prezeral som si Vasu stranku a velmi sa mi paci. Robite velmi dobru robotu.
 
Mgr. Martin Strbka
 

 
Dobry den,
este raz sa ozyvam, vcera sa mi dostala do ruk kniha V. Benková: Stred sveta a iné prózy a chcel by som z nej uverejnit spomienky (opis) na bombardovanie od strany 16 po stranu 19. Budem rad, ak mi to sprostredkujete.
 
Dakujem Jan Sabo Prievidza
 

 
Drzim palce stranke, Kulpincanom, Slovakom v Srbsku a v celom svete.
 
Viliam Jablonicky
 

 
Vázená pani redaktorka K.Pucovská ! V prvom rade Vám gratulujem k zaslúzenej redaktorskej a publicistickej práci, co potvrdzuje aj pestrý obsah portálu o Kulpíne.
Zelám vela nových nápadov a úspechov.
 
S pozdravom a úctou Ján Jančovic
 

 
Milá pani Katarína Možno by ste mohli, tak ako o Martinovi , napísať na vašej stránke aj o Kataríne, u nás je to veľmi staré a dosť používané meno, okrem toho, že máme niekoľko svätých Katarín (Katarína Sienská), navyše je toto meno opradené mnohými pranostikami
Katarína na blate - Vianoce na ľade
Aká matka - taká Katka
Aké je počasie na Katarínu, také bude celý január
 
Ľudmila Turčányová Riečka
 

 
Draga Katarina, Meni je Kulpin uvek bio interesantan, tako da me je sajt posebno obradovao! To su ona mesta, koja nemaju nikakve veze sa mnom sa mojim životom, pa ipak kad sam u njima nesto mi "radi" i osecam se kao kod kuce...malo je takvih mesta...pitomih...ukorenjenih u dobrom smislu u tradiciju, a opet fluidnih... Želim vam srećan rad i snage u entuzijastickom odrzavanju sajta!
 
Pozdrav,
Ivana Indjin
 

 
Katarina,
lepo pozdravljena!
Kot zanimivost ti pošiljam novico o sodelovanju naše občine z občino Bački Petrovac.
Lep pozdrav!
 
Mihela Brnot Veternik
 

 
Dnes som si spomenul na Kulpín, tak Vám teraz píšem a všetkých pozdravujem a tiež chcem pochváliť peknú stránku o Kulpíne. So srdečným pozdravom
 
Martin Borovský

Komentárov  

0 #4 Guest 2010-05-28 07:12
:P :woohoo:
Nahlásiť administrátorovi
0 #3 nokijan 2010-05-04 11:32
Svaka cast, samo napred.
Nahlásiť administrátorovi
0 #2 pozdravĽudmila Turčányiová 2010-05-03 00:20
Milá pani Katka a Martin,
gratulujem k výročiu vašej webovej stránky. Vyslovujem uznanie a obdiv vašej každodennej práci. Prostredníctvom vás môžem takmer denne sledovať život v Kulpíne, čo ma nesmierne potešuje.
Všetkých vás srdečnč pozdravujem a želám veľa síl, trpezlivosti a stále viac návštevníkov na vašej webovej stránke.
Ľudmila Turčányiová zo Slovenska
Nahlásiť administrátorovi
+1 #1 ??? 2010-05-02 17:28
Gratulujeme :-) :woohoo:
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články