14. Matičný turnaj v malom futbale

Včera v oslavnej 240-ročnej Starej Pazove
 
14. Matičný turnaj v malom futbale
Rozdelenie pohárov: Báčka-Banát-Sriem
 
Na matičnom turnaji sa zúčastnilo 10 celkov z 9 osád. Putovný pohár si odnieslo kysáčske mužstvo, druhé miesto obsadili Padinčania a tretie Pajtáši zo Starej Pazovy. Za najlepšieho strelca vyhlásili Padinčana Ondreja Ľavroša, najlepším brankárom bol Staropazovčan Miroslav Kováč a najlepším hráčom Vladimír Francisty z Kysáča.
 
foto
 
Mužstvo z Dobanoviec
 
Na turnaji sa zúčastnili futbalové celky z Dobanoviec, Bieleho Blata, Kysáča, Báčskeho Petrovca, Padiny, Kovačice, Lalite, Čeláreva a dve zostavy zo Starej Pazovy.
 
S pozdravnými slovami a povzbudeniami sa prihovorili Pavel Turan, predseda matičnej športovej komisie, Matej Hadrík, predseda Miestnej organizácie MSS zo Starej Pazovy, Slobodan Jovanović, predseda Miestneho spoločenstva Stará Pazova, Libuša Lakatošová, náčelníčka pre šport obce Stará Pazova a Pavel Baláž-Pašo, predseda Organizačného výboru Matičného turnaja v malom futbale.
 
foto
 
Pozdravné príhovory
 
Po prvom kope Michala Dvornického – Bearu sa začal najprv kvalifikačný turnaj, ktorý prebiehal na ihrisku malých športov Jednoty. Semifinále a finále sa pre nepriaznivé počasie zohralo v hale športov Park.
 
Putovný pohár Jeho Excelencie veľvyslanca Slovenskej republiky Igora Furdíka udelil 2. tajomník slovenského veľvyslanectva Pavol Krutošík.
 
Sprievodným podujatím bola výstava fotografií a novín z minulých turnajov. Podľa názoru účastníkov turnaja, organizácia a pohostenie si zasluhujú uznanie.
 
Správu a fotografie poskytol Željko Čapeľa

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články