Aqua park v Petrovci

Aqua park v Petrovci
 
Aqua Terming Invest zo Slovenska vloží do výstavby aqua parku v Báčskom Petrovci 22 milión eúr. Na tento účel určená je parcela vedľa kanála DTD, časť od novosadského mosta po tzv. Širinu rozlohy 20 ha. Tento najmodernejší a najväčší aqua park na Balkáne, v štarte zamestná 100 robotníkov a otvorí možnosti ďalším podnikateľským iniciatívam. Budúce veľké stavenisko navštívil dnes pokrajinský premiér Bojan Pajtić.
 
 
www.vojvodina.gov.rs
 
Výstavba aqua parku Vodný svet by mala byť najväčšou doterajšou investíciou zo SR . Investorom je slovenský podnik „Aqua terming", ktorý v SR už vlastní dve podobné vodné centrá. Okrem olympijského a menších bazénov, z ktorých jeden bude so slanou vodou, zábavných a iných obsahov, v rámci tohto areálu bude vybudovaný aj hotel, pohostinské objekty a v ďalšej fáze aj lodná marína.
 
foto
 
Ukončenie prvej fázy aqua parku sa očakáva o rok. Vedomí neažurity našej administratívy a zdĺhavosti procedúr získavania rôznych povolení, investori podpísali v Srbsku možno jedinečný dokument s lokálnou samosprávou, ktorá sa zaviazala maximálne urýchliť procedúru a požiadavky Aqua Terming Investa riešiť prioritne.
 
foto

Komentárov  

+1 #1 aqu wivasajo 2010-09-16 16:32
ale sa budeme na leto cupinkat ak tato srbska byrokratija ne spr....secko
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články