Vidiecky cestovný ruch, spa & wellness, aquapark centrá ako rozvojový potenciál regiónu Južnej

Pozvánka na seminár
 
Vidiecky cestovný ruch, spa & wellness, aquapark centrá ako rozvojový potenciál regiónu Južnej Báčky
 
Vážené, vážení,
 
pozývame podnikateľky, budúce podnikateľky, študentky cestovného ruchu, predstaviteľov samospráv a turistických organizácií z Báčskeho Petrovca a Báčskej Palanky a všetky záujemkyne, ktoré sa chcú ďalej vzdelávať v oblasti vidieckeho cestovného ruchu, spa a wellness, aquapark centier a kúpeľníctva, aby sa prihlásili na 5-dňový kurz, ktorý organizuje Akadémia ženského podnikania a Združenie pre rozvoj regiónu Horná Nitra z Prievidze.
 
 
Tento 5 - dňový seminár z oblasti vidieckeho cestovného ruchu, spa & wellness, aquapark centier ako rozvojového potenciálu regiónu Južnej Báčky je určený pre ženy z okresov Báčsky Petrovec a Báčska Palanka, ktoré podnikajú, alebo by chceli podnikať, majú záujem sa ďalej vzdelávať a pracovať na svojej kariére v oblasti kúpeľníctva, vidieckeho a spa & wellness cestovného ruchu a aquapark centier.
 
Seminár je tiež vhodný pre predstaviteľov turistických organizácií, miestnych samospráv, a tiež študentky cestovného ruchu, a všetky ženy, ktoré sa chcú bližšie zoznámiť s touto problematikou.
 
Seminár sa uskutoční v Báčskom Petrovci, v Podnikateľskom a inovačnom centre, ul. Maršala Tita 20, od 13.12. - 17.12. 2010 a prihlášky treba zaslať do 8. decembra.
 
Tím Akadémia ženského podnikania.
 
Pozvánku a prihlášku si možno stiahnuť tu
 
 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články