Veľtrh turistiky ITF Slovakiatour, 20.-23.1.2011

Veľtrh turistiky ITF Slovakiatour, 20.-23.1.2011
 
Na spoločnom stánku Turistickej organizácie Srbska a Turistickej organizácie Vojvodiny, v sídelnom slovenskom meste - v bratislavskej Inchebe, sa na sklonku januára osobitne predstavia turistické organizácie miest a obcí Nový Sad, Kovačica, Báčska Palanka, Báčsky Petrovec, Báčska Topola, Temerín a Stará Pazova.
 
 
Podľa údajov Turistickej organizácie Srbska, našu krajinu v minulom roku navštívilo 8.139 slovenských turistov ( čo je o 30 percent viac vzhľadom na rok 2008) a ktorí zrealizovali 24.855 nocľahov. Tohtoročný 17. Medzinárodný veľtrh cestovného ruchu, ITF Slovakiatour by mohol byť príležitosťou na podstatne lepšiu propagandu našej turistiky.
 
Keďže slovenskí turisti radi navštevujú naše slovenské dolnozemské prostredia, toto by mala byť tiež aj príležitosť na oboznamovanie širšej - tak slovenskej ako i medzinárodnej verejnosti, o Slovákoch žijúcich vo Vojvodine.
 
Počas štyroch dní: v termíne 20. – 23. januára 2011 návštevníkom veľtrhu bude umožnené spoznávanie rôznych kútov sveta, keďže sa tento veľtrh turistiky vypracoval na jeden z najvýznamnejších veľtrhov v regióne Strednej Európy. Ponúka komplexný pohľad na oblasť cestovného ruchu a snaží sa predstaviť jednotlivé krajiny ako možné dovolenkové destinácie.
 
kp

Komentárov  

+1 #1 ITFmiso a marta z bratislavy 2011-01-17 14:13
Tesime sa, prideme pozriet :-)
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články