Kulpin fest 2011

Kulpin fest 2011
 
Dnes sa v Novom Sade začal Exit festival a o dva týždne v Kulpíne bude Kulpin fest. Prebiehať bude v piatok a sobotu 22. a 23. júla. Na tohtoročnom, v poradí siedmom festivale vystúpi úhrne 12 skupín rôzneho žánrového zamerania. Festival sa tradične organizuje na kulpínskom futbalovom ihrisku a vedľa neho bude aj kemp. Predpredaj dvojdňových vstupenka sa koná za 500 dinárov, koľko počas festivalu bude stáť jeden lístok.
 
foto
 
Záber z vlaňajšieho koncertu (Foto Igor Bovdiš)
 
Kemp bude otvorený od poludnia 22. júla do poludnia 24. júla. Cena kompletu dvojdňových kariet pre kemp, festivalové vstupenky a dve jedlá denne stojí 1200 dinárov.
 
 
Program:
 
Piatok/Petak 22. jul
S.A.R.S.
Pero Defformero
One Big Hell
Nova
Piknik
Hype
 
Sobota/Subota 23. jul
Tea Break
Lude Krawe
Marčelo
Plug ‘N’ Play
System Breakdown
Gernika
 
Festivalske ulaznice mogu se poručiti na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, koliko će na dan festivala koštati jednodnevna. Po tradiciji, i ove godine biće organizovan kamp, koji se otvara 22. jula u 12:00 a zatvara u nedelju 24. jula u isto vreme. Kamp ulaznica koja obuhvata festivalsku kartu, dva obroka dnevno i kamp mesto staje 1200 dinara.

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články