Krása srdcom vytvorená

Krása srdcom vytvorená
 
Na sobotu príďte do Petrovca. V popoludňajších hodinách na Námestí slobody budú Vianočné trhy a na nich jedla, nápojov, ozdôb, cukroviniek, koláčov, vianočných dekorácií, aranžmánov... Hudba, dobrá nálada, varené víno... Nič nebude chýbať a všetko sa tam bude hýbať v duchu predvianočného ruchu. Vo Vrbare večer navštívte humanitárny večierok „Krása srdcom vytvorená“ v rámci ktorého sa uskutoční výber krásky. Vstupné 400 din a výťažok zo vstupného bude venovaný starším ľuďom zo sociálne slabších rodín v petrovskej obci. Na Vianoce treba obdarovať. Ak máme – dajme. Ak môžeme - pomôžme.
 
foto
 
Foto archív Andrej Meleg - z vlaňajších vianočných trhov - predaj vareného vína
 
Vianočné trhy budú otvorené o 13:00 po čom bude nasledovať kultúrno-umelecký program, v rámci ktorého vystúpia deti a mládež evanjelickýh zborov z Báčskeho Petrovca, Hložian a Kulpína, KUS Petrovská družina, KUS Zvolen z Kulpína, Združenie Čiriklji, žiacky chór ZŠ Jána Čajaka, SUS Krajan - Vojvodina, KUS Petrovská družina, komorný zbor Musica Viva a The Frajle z Nového Sadu.
 
Na humanitárnom večierku vo Vrbare, ktorý sa začne o 20:00 tiež vystúpia renomovaní umelci zo sveta hudby a módy v spolupráci s mládežníckym združením EYBL, kaviarňou Putnik, tenisovým strediskom SA - HA a auto servisom Triaška z Báčskeho Petrovca ako aj nadáciou Jarmila z Hložian a Spolkom kulpínskych žien.
 
Vstupenky na humanitárny večierok si možno zarezervovať najneskôr štyri dni dopredu a vyzdvihnúť si ich možno v deň podujatia 17. decembra 2011.
 
Kontaktový telefón: 062 811 9351 alebo 063 533 603.

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články