kulpin.net sa zapojil do Samsungovej humanitárnej akcie

kulpin.net sa zapojil do Samsungovej humanitárnej akcie
 
V ústrety Olympijských hier Samsung aktivoval novú športovú aplikáciu “Hope Relay”, ktorou sa možno prostredníctvom telefónu zapojiť do humanitárnej akcie Beh nádeje. Behom, krokom, bicyklom, skejtbordom - za prejazdené 3 km Samsung Electronics vyčlení 100 dinárov SOS Detským osadám. Kulpin.net nateraz akciu podporil s 5000 dinárov. Akcia trvá do 12. septembra a dnes predstavitelia Samsungu navštívili Detskú osadu v Kamenici a jej chovancom odovzdali 25 mobilných telefónov.
 
foto
 
Samsungov Beh nádeje podporil aj náš športovec Slobodan Soro a ambasádorom Behu nádeje je futbalista David Beckham
 
Otváranie Olympijských hier v Londýne bude zajtra o 20:12 h a ich generálnym sponzorom je Samsung Electronics. Táto spoločnosť pri tejto príležitosti kreovala humanitárnu športovú aplikáciu „Hope Relay“, ktorou so sloganom „Olympijské hry pre všetkých“ chce na celý svet preniesť Olimpijský duch a umožniť jednotlivcom vlastným angažovaním sa prispieť do lokálneho spoločenstva.
 
Aby sa jednotlivec zapojil do akcie, musí prevziať aplikáciu „Hope relay“, ktorá za pomoci GPS-a sleduje každý váš prejdený kilometer, ale len keď sa pohybujete rýchlosťou do 40 km/h. Aplikáciu možno aktivovať na všetkých platformách smart telefónov: Android, Bada, IOS – nezávisle od výrobcu.
 
Katarína Pucovská

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články