Splanetaj sa! Oživ odpad

Splanetaj sa! Oživ odpad
 
Vážení!
Keďže sa naša škola zapojila do projektu Splanetaj sa! oživ odpad (Projekt za najužitočnejší predmet vyrobený z odpadového materiálu), dovoľujeme si Vás osloviť a poprosiť, aby ste nás podporili hlasovaním a pomohli nám získať vzácnu odmenu pre školu - Telenorov internetový kútik. V prílohe je výzva a bližšie informácie. Za pochopenie a spoluprácu vopred ďakujeme.
 
Kolektív a žiaci ZŠ Jána Čajaka v Petrovci
 
foto
 
Vysvetlivka:
Hlasovať môžete veľmi ľahko a to tak, že otvoríte http://www.oplanetise.com/ba%C4%8Dki-petrovac.html a oznámkujete odpadové koše, ktoré petrovskí žiaci zhotovili z odpadového dreva; kulpin.net dal Základnej škole Jána Čajaka známku 5 a po našom hlasovaní v sobotu predpoludním ZŠ Jána Čajaka mala 11056 hlasov a bola medzi tromi najlepšími.
 
kulpin.net
 
Združenie Zelená listina Srbska, BCIF v spolupráci s Telenor nadáciou a Veľvyslanectvom holandského kráľovstva začali novú akciu v rámci Kampane SPLANETAJ SA! OŽIV ODPAD. Je to Konkurz za najužitočnejší predmet vyrobený z odpadu. Konkurz je otvorený a zverejnený na webovej stránke Zelenej listiny Srbska (www.oplanetise.com) a bude otvorený do 10. októbra 2012. Tento konkurz je organizovaný ako súťaž medzi školami a škôlkami z 12 miest Srbska. Návštevníci spomínanej webovej stránky, www.oplanetise.com majú možnosť hlasovať za svojho favorita a tak umožniť nominovaným školám, medzi ktorými je i Základná škola Jána Čajaka v Petrovci, získať vzácne odmeny. Odmeny pre víťazov zabezpečuje Telenor nadácia a je to Telenor Internet kútik pre školu:
I. odmena je 5 laptop počítačov so zabezpečeným internetom na 1 rok
II. odmena je 3 laptop počítačov so zabezpečeným internetom na 1 rok
III. odmena je 2 laptop počítače so zabezpečeným internetom na 1 rok
Bližšie informácie o konkurze, odmenách, spôsobe hlasovania a kritériách pri voľbe najužitočnejšieho predmetu vyrobeného z odpadu, si môžete nájsť na internete, „Oplaneti se! Oživi otpad.“
 
Teda zapojte sa do hlasovania, podporte nás môžeme získať skutočne vzácny dar pre našu školu.
 
Vopred ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.
 
Žiaci a kolektív ZŠ Jána Čajaka v Petrovci

Komentárov  

0 #1 gabika 2012-09-24 05:49
Spamätaj sa, oži a odpáľ.
Aj tak nič nevyhráš.
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články