Srbská spoločnosť uviedla v Nitre novú značku na slovenský trh

Srbská spoločnosť uviedla v Nitre novú značku na slovenský trh
 
Srbská spoločnosť AGROMARKET doo Kragujevac dováža a predáva výrobky garden @ power tools značky VILLAGER a AGM už dlhé roky do Srbska a predáva ich úspešne na celom Balkáne. Postupne expanduje do EÚ a už výrobky uvedenej značky vyváža do Slovinska, Rumunska a Grécka. Od tohto roku uzavreli zmluvu o výhradnom zastúpení pre Českú republiku s MarexTrade s.r.o Praha a pre Slovenskú republiku s MarexTrade - Slovakia s.r.o. Nitra. Ide o celý sortiment výrobkov GARDEN – náradie a prístroje do záhrady a výrobkov POWER TOOLS – elektrické ručné náradie všetkého druhu hobby aj profi.
 
foto
 
Začiatkom apríla tohto roku sa v priestoroch Západoslovenskej koliby výstaviska Agrokomplex v Nitre uskutočnila prvá oficiálna prezentácia výrobkov značky VILLAGER a AGM pre Slovenskú republiku. Usporiadala ju spoločnosť MarexTrade - Slovakia s.r.o. Nitra, ktorá sa stala výhradným dovozcom výrobkov značiek VILLAGER a AGM pre Slovenskú republiku.
 
foto
 
Prezentácia na ktorej sa zúčastnil export manažér Agromarket doo Kragujevac Goran Petrović a majiteľ, konateľ a riaditeľ MarexTrade s.r.o. Praha a majiteľ a konateľ MarexTrade-Slovakia s.r.o. Nitra Zoran Marjanović bola usporiadaná za účelom uvedenia novej značky na slovenský trh a predstavenia aktuálneho sortimentu na rok 2013 pre tradičných i nových zákazníkov z celého Slovenska.
 
J á n J a n č o v i c,
foto autor

Komentárov  

+1 #1 hospodárstvokamarát 2013-04-22 20:27
Lepšie je mať 1% z práce 100 ľudí, ako 100% z vlastnej driny.

Rockefelle
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články