Podnikateľské raňajky

Podnikateľské raňajky
 
Business breakfast – podnikateľské raňajky v Podnikateľskom a inovačnom centre (PIC) v Báčskom Petrovci sa budú organizovať raz mesačne a mali by pomôcť v utváraní takých vzťahov medzi podnikateľmi, v ktorých konkurenciu nahradí spolupráca, vzájomná podpora a zdieľanie kontaktov. Prvé podnikateľské raňajky budú 12.02. 2014 od 08.30 - 10.00 hod. Stretnutia by mali byť tematické a hlavnou témou týchto prvých raňajok bude "Zdaňovanie živnostníkov a zlepšenie podmienok podnikania v Srbsku". Jana Radakovičová, zástupkyňa riaditeľa PIC pozýva všetkých, ktorí o túto tému majú záujem, ale predovšetkým živnostníkov, podnikateľov, podnikateľky, účtovníkov, účtovníčky a podnikateľských konzultantov, zúčastniť sa na stretnutí. Prítomným sa prihovorí Svetlana Kozić, predsedníčka LEDA organizácie účtovníkov a konzultantov Srbska.
 
foto
 
LEDA je iniciatíva, ktorá bola založená, s cieľom vplývat na legislatívne zmeny v súvislosti s Vyhláškou o paušálnom zdaňovaní. Do akej miery sa uvedenej organizácii podarilo presadiť dôležité zmeny, o tom čo sa plánuje, o možnosti zapojenia sa do uvedenej iniciatívy a príležitosti lobovať za lepšie podmienky a prostredie pre podnikanie, o tom všetkom budeme hovoriť so Svetlanou Kozić, na prvých podnikateľských raňajkách, ktoré organizuje Podnikateľsko - inovačné centrum, ako príležitosť pre naších podnikateľov a podnikateľky, dozvedieť sa priamo zo zdroja informácie dôlezité pre ich podnikanie a rozvoj.
 
Vo vyspelých krajinách sú podnikateľské raňajky zaužívaným spôsobom rozvíjania biznisu na základe zlepšenia spolupráce a vzťahov. Raňajky sa organizujú pre drobných živnostníkov, manažérov, konateľov malých a stredných podnikov, obchodníkov, majiteľov firiem a profesionálov, ktorí chcú aktívne spolupracovať s ďalšími rovnako zameranými ľuďmi a hľadajú príležitosti pre rozvoj svojho podnikania.
 
Katarína Pucovská

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články