Tak tomu sa hovorí naozaj veľký úspech!

Ekonóm a dizajnér Pavel Surový z Kysáča získal dve bronzové medaily v celosvetových súťažiach v dizajne na dvoch kontinentoch a takmer v rovnakom čase: na celosvetových súťažiach v dizajne HiiBrand v Číne a Creative Design Awards v USA. V USA z celkovo 5000 prihlásených prác (z 24 krajín) obalový dizajn pre kráľovské pivo King's Beer získal bronzovú medailu a v Číne sa spomedzi viac ako tisíc dizajnérskych prác z celého sveta dostali do finále tri jeho dizajnérske projekty - King's Beer, Kravata a Pull & Bear. Logo kravaty, vyrobené pre srbský internetový obchod s týmito mužskými doplnkami, nakoniec získalo bronzovú medailu.

 

Tak tomu sa hovorí naozaj veľký úspech!


Pavel Surový sa môže pýšiť ďalšími úspechmi v jeho kariére. V súťaži HiiBrand (Čína) bolo zúčastnených viac ako tisíc dizajnérskych prác z krajín celého sveta a súťažilo sa v troch kategóriách: Corporate Identity, Logo Design a Packaging. Mladý Kysáčan bol za svoju šikovnosť náležite ocenený, nakoľko boli do finále nominované až tri jeho dizajnérske projekty King's Beer, Kravata a Pull & Bear. Kravata sa nakoniec pýši bronzovou medailou.

 

Tak tomu sa hovorí naozaj veľký úspech!

 

Obalovému dizajnu pre kráľovské pivo King's Beer sa pošťastilo v USA na Creative Summit Awards, kde z celkovo 5000 prihlásených prác (z 24 krajín) získalo taktiež bronzovú medailu. Surový sa venoval vzhľadu trom druhom kráľovského piva. Ako sám vysvetlil, králi milovali poľovačky a stali sa ich životným štýlom. Dizajnér sa, prirodzene, inšpiroval zvieratami - pre čierne pivo bol zvolený diviak, svetlé sa, pre zmenu, môže pýšiť jeleňom. Symbolom červeného piva Kings´s Beer nemohlo byť nič iné, ako kráľ všetkých zvierat, lev.

 

Tak tomu sa hovorí naozaj veľký úspech!


Spomínané bronzy však nie sú jediné úspechy Pavla Surového. V minulosti mu totiž boli udelené prestížne ocenenia, a to napríklad už vo vyššie uvedenej súťaži HiiiBrand o najlepší brand s prácou Diva. V roku 2012 dokonca získal Design Angel Oscara na AdPrintFestivale za najlepšie logo v Európe. V Rusku bolo Logo Centrum ocenené krásnym tretím miestom a zaradilo sa v trend reporte Logolounge 2013. Medzi ďalší vynikajúci výsledok možno zaradiť bronzovú medailu za dizajn etikety vína DiBonis.


Tak tomu sa hovorí naozaj veľký úspech!

 

Viac TU: http://www.webnoviny.sk/zaujimavosti/clanok/828411-dizajner-pavel-surovy-ziskal-v-cine-dalsiu-prestiznu-cenu/

 

Komentárov  

+3 #1 vysťahovalec ktorý uspelJanči 2014-06-06 11:24
Gratulujume pánovi z Kysáča, ktorý dokázal, že nie je ešte všetko stratené. V našej krajine je taká situácia, že naša mládež sa vysťahovala do zahraničia. Je nám veľmi treba, aby sa nám nie len Surový, ale aj iné úspešné osobnosti vrátili do vlasti a posilnili slabnúcu komunitu.
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články