Báčsky Petrovec, Vianočné trhy 2014...

Program a nálada – fotograficky a video záznamom. Autor Martin Pucovský.

 

Báčsky Petrovec, Vianočné trhy 2014...

 

Zostrih programu Vianočných trhov 2014:

 

 

Ponúkame 80 fotografií v našej foto galérii TU:http://kulpin.net/galeria/category/27-vianocne-trhy-2014

 

Komentárov  

+4 #4 O to aj idenovinarka 2015-01-13 10:32
Pán Vlado, "trtleme" sa všade pre tých pár tisíc pravidelných návštevníkov stránky, ktorí sú nám veľmi vďační, že to robíme. Robíme aj pre našich spoločensko-politick ých pracovníkov (ibaže si oni to asi nevedia správne vysvetliť), aby aspoň kde-tu mali možnosť dočítať sa o svojich nie vždy správnych krokoch a snažili sa ich napraviť. V opačnom prípade si môžu namyslieť, že robia bezchybne a prestanú sa činiť, zanedbajú aj vlastné zdokonaľovanie. :zzz Pri informovaní je výhoda tá, že to čo nechceš, nemusíš odoberať, pozerať, počúvať, čítať... 8) A presne v tom, o čo píšete, je podstata nášho pôsobenia: čiže, chceme mať slovo aj my chudobní a nechceme dovoliť peniazom aby vládli aj v informovaní. :cry: A to, či sú bohatší aj múdrejší, alebo či sme my "bulvárna" stránka, nechajme radšej na posúdenie kompetentným.
Nahlásiť administrátorovi
-10 #3 RE: Báčsky Petrovec, Vianočné trhy 2014...Vlado 2015-01-12 21:18
Tak čo sa trtlete do všetkeho Ty a táto bulvárna stránka? Ak nemate na kameru a fotoaparat, nechajte tú robotu bohačším a múdrejšim.
Nahlásiť administrátorovi
+4 #2 @Vladoadministrator 2015-01-10 19:14
Pán Vlado,

kedže som ja zodpovedný za tento zostrih ako kamerman aj ako montažér tak Vám ja napíšem moju reakciu na Váš komentár.

Najprv nech poviem, že sa zhodujem s Vami aj si taktiež myslím že Musica viva si zaslúžila byť v tomto zostrihu a nemyslím si, že ich výstup nebol na úrovni. Taktiež využijem túto príležitosť aby som sa ospravedlnil všetkým tým ktorý sú vynechaný z tohto zostrihu alebo si myslia, že im nie je venované dosť času.

V prípade, že ste nevedeli, chcem Vám povedať že kulpin.net je neprofitabilna webová stránka, čo znamená, že nemáme peniaze aby sme si kúpili kvalitnú video kameru a potrebné príslušenstvo ako čo sú rezervné baterky, SD kartičky, statív atď. To taktiež znamená, že nemáme peniaze aby sme platili kamermanov a montažérov ktorý by spracovali tie nahrávky. Takže okrem toho, že som ja tu administrátor ktorý je zodpovedný aby celá táto stránka fungovala 24/7, ešte vykonávam aj úlohu šoféra, fotografa, kamermana, montažéra a mnohé iné, pričom som aj študent. Tento zostrih je zostavený z viacerých video klipov ktoré som ja nahrával s fotografickým aparátom po tom ako som urobil dostatočný počet fotografíi (pozrite si foto galériu aj budete vidieť, že sú tam všetci účastníci). Nahrávanie väčšieho počtu kvalitných video klipov si vyžaduje baterky a SD kartičky vačšej kapacity ako čo sú naše, statívy s tzv. fluid hlavami ale i zariadenia ktoré majú omnoho lepšie riešený autofokus ako náš fotografický aparát. Taktiež si tie video nahrávky vyžadujú mnoho priestoru na pevných diskoch ale i času na ich spracovanie, ktorým my taktiež nedisponujeme. Aj napriek všetkým tymto prekážkam, podarilo sa mi urobiť galériu na ktorej sú všetci účastníci ale i 19 minút video nahrávky z programu, a myslím si, že ani jedno druhé "naše" médium nevenovalo toľko fotografíi aj video materiálu ako kulpin.net (napíšte ak som chybil), pričom všetci ostatný majú omnoho väčší rozpočet od nás. Aby sa mi to podarilo ja som musel byť na Vianočných trhoch sobotu aj nedeľu, čo znamená, že minimum 8 hodín som ja stál zadarmo na námestí aby som fotografoval aj nahrával. Normálne, všetko to si vyžaduje aj prácu doma a preto si dovolím povedať, že som strovil ešte minimum 4 hodiny na výber fotografíi a montážu zostrihu. V prípade, že Vy máte nejaké dodatočné kvalitné video nahrávky z Vianočných trochoch a ste ochotný nám ich bezplatne poskytnúť, tak ich s radosťou dodáme na náš YT kanál, všetko čo treba urobiť je kontaktovať mňa prostredníctvom e-mailu ktorý nájdete tu: kulpin.net/.../....

Nakoniec len poviem, že už keď sa niekto snaží urobiť niečo bezplatne a nedostane pochvalu, tak namiesto úhrady by ho aspoň nemali kritikovať.

S úctou
Martin Pucovský
Nahlásiť administrátorovi
+1 #1 zostrihVlado 2015-01-10 15:50
Toto je sktočný "zostrih" z programu. Neoboznámenému návštevníkovi tejto stránky sa môže zdať, že Musica viva ani nezaspievala na javisku. Možno že výstup nebol na úrovni a z toho dôvodu mu tuto miesto nepatrilo. Z tých 19 minút aspoň minútka im mala byť venovaná. Viete, keď sa už niekto snaží pripraviť program, namiesto úhrady mal by aspoň byť na videu zaznamenaný.
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články