Literárne okienko

Ďalší úspech V.K. Kulpín

V.K. Kulpín – V.K.Vojvodina II. 3:1 (21:25, 25:14, 25:18, 25:20)
Volejbalisti V.K. Kulpín porazili v stredu 5. apríla vo svojej príjemne vyhriatej hale mužstvo V.K.Vojvodina II. Celok Vojvodiny tvoria mladí hráči z celého regiónu, všetko sú to vybraní vysokí mladíci, ktorí trénujú dvakrát denne a sú budúcnosťou srbského volejbalu. Jedným slovom dobrí, trénovaní volejbalisti. Avšak, aj Kulpínčania majú kvalitný a skúsený tím a zaslúžene zvíťazili. Diváci mali možnosť sledovať peknú hru s dinamickými akciami a veľkou obetavosťou oboch mužstiev.

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Poďme však radom: v prvom sete Kulpínčania hrali v trochu pozmenenom zložení a nesústredene. Prvý set prehrali. V prestávke sa kapitánovi a trénerovi Borisovi Relotovi podarilo motivovať svoj tím a potom už do konca zápasu Kulpínčania hrali suverénne a v ďalších troch setoch presvedčivo dominovali. Slávny hráč a tréner Novosadčanov Strahinja Kozić sa snažil zmenami a motiváciou pomôcť svojim volejbalistom, no neúspešne, kulpínski hráči hrali až do konca veľmi dobre. Tréner Kulpínčanov, tak ako vždy, do hry zaradil všetkých hráčov.

Za Kulpín hrali: Boris Relota, Svetislav Nedeljković, Stanislav Zima, Aleksej Bojkov, Martin Lekár, Daniel Peťkovský, Nemanja Petrović, Vuk Barišić, Žarko Babić, Duško Babić, Aleksa Grubešić, Maksim Teslić, Darko Ćirić, Darko Stojanović a Erik Kreko.

Posledný zápas sezóny Kulpínčania odohrajú 8. apríla v Novom Sade s prvoumiestneným na tabuľke, tímom Dunavvolej.

 

Todor Radanov
Foto Juraj Spevák

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články