VI. Konferenciu muzikológov a hudobných odborníkov

VI. Konferenciu muzikológov a hudobných odborníkov
 
Ústav pre kultúru vojvodinských Slovákov a Komisia pre hudobnú činnosť Výboru pre kultúru NRSNM Vás pozývajú na VI. Konferenciu muzikológov a hudobných odborníkov, ktorá sa uskutoční v sobotu 11. decembra 2010 so začiatkom o 11.00 hodine v miestnostiach Ústavu pre kultúru vojvodinských Slovákov (Njegošova 16/II, Nový Sad).
 
 
Tohtoročná konferencia venovaná hudobnému životu Slovákov vo Vojvodine sa bude niesť v znamení inovačných metód v hudobnej pedagogike. Obsahovať bude tak teoretickú časť, ktorá posvieti na výučbu hudobnej kultúry a jej podoby v súčasnosti, ako aj praktickú časť, v ktorej špičkoví odborníci usporiadajú svoje kreatívne workshopy.
 
Viacej o tomto sa môžete dočítať na webovej stránke kultúry vojvodinských Slovákov http://www.slovackizavod.org.rs/vesti/kalendar/dogadjaj/4709.
 
Prostredníctvom Vašich médií chceme vyzvať všetkých, ktorí majú záujem o účasť na VI. muzikologickej konferencii, aby svoj záujem zahlásili v Ústave pre kultúru vojvodinských Slovákov na tel. číslach 021/54 55 70 alebo 021/ 54 55 71.
 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články