Archív

Úspešný štart volejbalistov V.K. Kulpína

Volejbalisti V.K. Kulpína začali s prípravami začiatkom augusta a už 25. augusta museli odohrať prvý pohárový zápas s V.K. Stražilovo zo Sriemských Karloviec. Všetky kluby sú len na začiatku prípravy, veď šampionát sa začína v polovici októbra, a preto nikto nechápe, prečo sa pohárové zápasy začali o mesiac skôr ako doteraz. Týmto všetci prehrávajú: hráči sú nepripravení a hrozí im zranenie, v halách je príliš teplo, hrá sa v neštandardných podmienkach a keďže hráči nie sú platení (okrem tých v Superlige), niektorí sú ešte stále na dovolenkách...Ale to Volejbalový zväz nezaujíma, už inkasovali od klubov veľké poplatky (niekoľko stotisíc dinárov) a užívajú si v klimatizovaných priestoroch a veľkých príjmoch.

 

Úspešný štart volejbalistov V.K. Kulpína

 

Úspešný štart volejbalistov V.K. Kulpína

 

V piatok večer, 25. augusta 2023, bolo v kulpínskej hale pekelné teplo, z hráčov od začiatku tiekol pot, mužstvá boli nekompletné a nedostatočne pripravené. Kulpín hral bez 5-6 dôležitých hráčov, to isté bolo aj s Karlovčanmi. Početné publikum bolo však pre hráčov motiváciou vydať maximum a zahrať pekný zápas. Kulpínčania boli oveľa lepší a na radosť divákov presvedčivo vyhrali. V.K. Kulpín - V.K. Stražilovo 3:0 (25:15, 25:20, 25:17).

Za Kulpín hrali: Stanislav Zima, Martin Lekár, Nemanja Petrović, Žarko Babić, Maksim Teslić, Duško Babić, Darko Ćirić, Darko Stojanović, Vuk Barišić a kapitán Boris Relota nastúpil až v závere tretieho setu na pár minút.

Najbližší piatok 1. septembra v novom pohárovom zápase o 20:00 privítajú Kulpínčania superligistu V.K. Nový Sad.

 

Todor Radanov

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články