Archív

Zábavný večierok v Selenči

Zábavný večierok v Selenči
 
V nedeľu večer 6. septembra, v Dome kultúry v Selenči bol Zábavný večierok. Organizáciu večierka mali na starosti členovia KUS Ján Kollár a Daniela Keslerová a Vladimír Kováč, ktorí sú zamestnaní v KUS- e v rámci programu Ministerstva ekonomiky a regionálneho rozvoja „Prvá šanca“.
 
foto
 
V programe účinkovali členovia Detského folklórneho súboru Medovníček so svojou vedúcou Annou Burčiarovou a selenčská mládež. Večierok bol koncipovaný v hudobno-zábavnom žánri. Deti predviedli zaujímavé žartíky, veselé scénky a rytmický tanec. Program bol spestrený aj piesňami, ktoré za hudobného sprievodu na gitare Fedora Burčiara spoločne zaspievali Anna Berédiová a Ľudmila Ragová. Mládežníci tiež prichystali body ladené vo veselom tóne. Na svoje prišli aj speváci zo Selenče, ktorí zaspievali piesne zo súťaže Zlatý kľúč. Odzneli piesne v podaní Anny Margarety Valentovej, Emanuely Švecovej, Márie Turanskej, Juraja Súdiho a Leonóry Súdiovej. Pozornosť divákov upútalo aj osvedčené humoristické trio v zložení Zdenko Nosál, Ján Junčoviar a Rastislav Rybársky. Svojím humorom podaným na svojrázny spôsob rozveselili obecenstvo, ktoré ich výkon vždy odmeňovalo búrlivým potleskom.
 
foto
 
O zvuk a osvetlenie sa postaral Pavel Faďoš a program moderovala Jarmila Krížová. Obecenstvo takto ladený program veľmi dobre prijalo a veľká sieň domu kultúry bola vyplnená do posledného miesta.
 
Juraj Berédi - Ďuky

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články