Kratak pregled istorije

Významné ocenenia dvom našim inštitúciám

Za prítomnosti podnikateľského sveta a zástupcov rezortných ministerstiev 8. júna v Belehrade udelili tradičné ocenenia „Etnobrend godine" za rok 2020. V oblasti korporatívny brand, v skupine umenia a kultúry druhýkrát za sebou toto prestížne ocenenie získala Galéria insitného umenia z Kovačice. A dnes v Novom Sade Múzeum vojvodinských Slovákov z Báčskeho Petrovca dostalo ocenenie Hospodárskej komory Vojvodiny "Kapija uspeha" za rok 2020 pre Komplex tradičnej kultúry. Blahoželáme!

 

Významné ocenenia dvom našim inštitúciám

 

Významné ocenenia dvom našim inštitúciám

 

Významné ocenenia dvom našim inštitúciám

 

Udelením uznania za kvalitu služieb Hospodárska komora Vojvodiny podporuje rozvoj turizmu vo Vojvodine už 29 rokov. Aj tentoraz udelili ocenenia a plakety "Kapija uspeha" tým, ktorí sa v predchádzajúcom roku najviac zaslúžili o rozvoj cestovného ruchu v pokrajine. Hospodárska komora ocenila tých, ktorí sa napriek pandémii rozvíjali a ktorí sú zárukou rýchleho zotavenia domáceho cestovného ruchu „Turistický patriotizmus je úlohou nás všetkých, aby sme spoločne podporili rozvoj malých podnikateľov a miestnych spoločenstiev. Intenzívna propagácia Vojvodiny je úlohou nás všetkých," povedal Boško Vučurević, predseda Hospodárskej komory Vojvodiny.

 

 

Ocenenie „Etnobrand roka" organizuje ekonomický portál Privredni.rs a Družstevný zväz Srbska a za podpory Ministerstvo poľnohospodárstva, lesného a vodného hospodárstva. Celkovo bolo v tomto roku v niekoľkých produktových kategóriách ocenených 28 spoločností, poľnohospodárskych družstiev, inštitúcií a jednotlivcov. Viac TU:

 

 

Obe uvedené ocenenia prevzali riaditeľky: Anna Žolnajová Barcová z Kovačice a Anna Séčová Pintírová z Báčskeho Petrovca.

 

Katarína Pucovská

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články