KUS Zvolen

Nové úspechy klubu Fire kick

Daniel Medovarský a Nikola Drača najlepší pionieri a Ivana Podkonjaková najlepšia kadetka vo Vojvodine v kick boxe. Ivana sa pred mesiacom vo Valjeve stala tiež aj štátnou majsterkou v boxe. Daniel a Nikola si včera vybojovali zlaté medaily na pokrajinskej súťaži a debutant Daniel Maglovský získal striebro. Uvádza tréner klubu bojových zručností Fire kick z Kulpína Nikola Vlaov, ktorý s hrdosťou konštatuje, že je to veľmi veľký úspech za tak malý klub, ktorý vlani mal piatich najlepších hráčov vo Vojvodine v rozličných vekových a hmotnostných kategóriách.

 

Foto Fire kick

 

Foto Fire kick

 

Foto Fire kick

 

Ivana Podkonjaková začala súťažiť pred dvomi rokmi a vlani už bola v dorasteneckej kategórii najlepšia vo Vojvodine a dvakrát získala zlato aj na štátnych majstrovstvách. V trénovaní boxu Ivane pomáha Nenad Zamfirović. Daniel Medovarský súťaží v pionierskej konkurencii a vlani na dvadsiatich zápasoch neutrpel žiadnu porážku. Bol najlepší na súťažiach vo Vojvodine ale aj v Srbsku. Nikola Drača vlani tiež získal zlatú medailu na Majstrovstvách Vojvodiny v Temeríne.

Treba spomenúť, že klub má aj štátneho majstra v seniorskej kategórii. Marek Medovarský, ktorý v septembri zapísal Fakultu telesnej výchovy a športu v Bratislave, vlani bol nositeľom striebornej a zlatej medaily a štátnym reprezentantom. V kategórii juniorov na Majstrovstvách Balkánu si Marek bol vybojoval striebro.

 

Nenad Zamfirović, Ivana Podkonjaková a Nikola Vlaov (Foto Fire kick)

 

Nenad Zamfirović, Ivana Podkonjaková a Nikola Vlaov (Foto Fire kick)

 

Nikola Vlaov je operatívny tréner kickboxingu, ktorý niekoľko rokov v Kulpíne vedie klub Fire kick- Vatreni udarac, v ktorom sa trénuje low kickboxing a tajlandský boxing, ako aj aeróbny kickboxing, ktorý odborne vedie jeho sestra Teodora Petej, ktorá v Kulpíne vedie aj rekreačné tréningy pre ženy a deti.

 

Nové úspechy klubu Fire kick

 

Pri intenzívnom cvičení chytáme sa do kola s ľuďmi podobne zmýšľajúcimi, neoblomnými, vytrvalými... ktorí si vážia seba a život a tak mocne spätí spoločnou silou, razia vpred. V kole, a držiac sa za ruky, vzniká silná reťaz, ktorú ťažko možno pretrhnúť. To platí nielen v športe, ale aj všeobecne v živote. Tak sa vytvára silný, zdravý duch. V zdravom tele...

 

Katarína Pucovská

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články