KUS Zvolen

Dary spoločnosti Marbo Product

Spoločnosť Marbo Product ako súčasť multinacionálnej spoločnosti PapsiCo podniká už 13 rokov na trhu západného Balkánu a v obci Báčsky Petrovec, totiž v Maglići a v rámci svojho spoločensky zodpovedného prínosu lokálnemu spoločenstvu dotovala počítačové a iné technické vybavenie a zariadenia verejným ustanovizniam obce Báčsky Petrovec. Dotáciu dostali Dom zdravia Báčsky Petrovec, Predškolská ustanovizeň Včielka, Gymnázium Jána Kollára, Základná škola Jána Čajaka, Základná škola Jána Amosa Komenského v Kulpíne, Základná škola Jozefa Marčoka Dragutina v Hložanoch a Základná škola Žarka Zrenjanina v Maglići. Ide o vybavenia, ako sú notebooky, tlačiarne, monitory, desktopové počítače a tablety, ktoré v spolupráci s Obcou Báčsky Petrovec boli darované týmto ustanovizniam, ktoré pôsobia pod jej príslušnosťou.

 

Dary spoločnosti Marbo Product

 

Dary spoločnosti Marbo Product

 

A práve dnes pri tejto príležitosti bola zo strany predsedníčky obce Jasny Šprochovej a riaditeľa továrne PepsiCo v Maglići Roberta Baka slávnostne odovzdaná dotácia Zdravotníckej ustanovizni Dom zdravia „Báčsky Petrovec" a Základnej škole Jána Čajaka v Báčskom Petrovci.

Za darované technické vybavenie predsedníčka obce sa poďakovala zdôrazňujúc, že je ono nanajvýš dôležité, pretože značne zlepší materiálne postavenie ustanovizní, a tým zvýši aj samu produktivitu práce.

 

Zdroj: http://www.backipetrovac.rs/sk/

 

Komentárov  

-2 #1 RE: Dary spoločnosti Marbo ProductPanonski mornar 2021-02-27 20:00
Je to PepsiCo ;-)
Nahlásiť administrátorovi

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články