VK Kulpín bez prehry

VK Kulpín sa od včera nachádza na prvom mieste v Druhej zväzovej lige skupiny Sever. V športovej hale v Kulpíne v nedeľu večer sa hralo derby stretnutie v rámci Druhej zväzovej volejbalovej ligy. Kulpínčania sa stretli s celkom Dunav volej, ktorý podobne ako aj domáci tím, nemá v tejto časti majstrovstiev žiadnu prehru. Zápas sledovalo zo 200 divákov, ktorí sa iste potešili kvalitnej hre. Konečný výsledok Kulpín – Dunav volej 3:1.

 

Archívny záber

 

Archívny záber

 

Podľa slov predsedu klubu Todora Radanova, na tomto majstrovskom zápase bolo očividné, že sú Kulpínčania silnejší a lepší hráči. Kulpín má tiež kvalitných hráčov v zálohe, takže mužstvo bolo ako málokedy doteraz kompletné.

Zápas sa začal presvedčivou hrou domácich, čo vplávalo aj na výsledok prvého setu. Do druhého však domáci celok vstúpil trochu ležérnejšie, čo súperi z Nového Sadu potrestali a ukončili set výhrou. V nadchádzajúcich dvoch setoch boj bol neistý, ale predsa si body pripísali Kulpínčania. Dokázali tak, že sú lepšie, zohranejšie a sústredenejšie mužstvo, ktoré sa právom od včera pýši prvým miestom v tabuľke Druhej zväzovej ligy skupina Sever.

Za Kulpín hrali: Relota, Zima, Lekár, Nemanja Petrović, Babić, Gajičić, Grubešić, Ćirić, Barišić, Rade Petrović, Kurjakov, Kisić, Ljubojević a Prodanović.

V tejto časti majstrovstiev Kulpínčania neutŕžili prehru a na svoje konto si pripísali 6 triumfov. Nasledujúci víkend hosťujú vo Vrbasi, kde sa stretnú s tamojším rovnomenným mužstvom.

 

You have no rights to post comments

urad

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články